استانداری نجف: آمریکا پناهگاه‌های امنی برای داعش ایجاد کرده‌ است

يکشنبه 5 اسفند 1397
17:08
استانداری نجف: آمریکا پناهگاه‌های امنی برای داعش ایجاد کرده‌ است
رئیس شورای استانداری نجف اعلام کرد نیروهای آمریکایی پناهگاه‌های امنی برای پشتیبانی از عناصر تروریستی به وجود آوردند که صیادان الثرثار و النخیب را به قتل رساندند.

العالم _ عراق

شورای استانداری نجف در عراق از حمایت نیروهای آمریکایی از تروریست‌ها انتقاد کرد.

«خضیر الجبوری» رئیس شورای استانداری نجف اعلام کرد: «افرادی که از ساکنان استان نجف به دست عناصر مجرم داعش در النخیب و الثرثار به شهادت رسیدند، از غیر نظامیان بی‌دفاع بودند».

الجبوری به پایگاه خبری «المعلومه» گفت که «نیروهای آمریکایی پناهگاههای امنی برای پشتیبانی از عناصر تروریستی به وجود آوردند که صیادان الثرثار و النخیب را به قتل رساندند».

وی از فرمانده کل نیروهای مسلح عراق خواست که تصمیم قاطع و جسورانه‌ای برای بیرون راندن نیروهای آمریکایی از عراق اتخاذ کنند.

الجبوری در پایان اظهارات خود تأکید کرد که شورای استانداری نجف، جلسه فوق‌العاده‌ای برای بررسی رخدادهای اخیر برگزار خواهد کرد.
عناصر داعش شنبه گذشته پنج صیاد از اهالی نجف را در منطقه دریاچه الثرثار واقع در شمال الانبار به قتل رساندند و متواری شدند.

«محمد البلداوی» نماینده ائتلاف «البناء» در پارلمان عراق درباره توطئه جدید آمریکا در این کشور برای حمایت از داعش گفت که «نیروهای آمریکایی همه عناصر تروریستی و خانواده‌هایشان را که طی روزهای گذشته و در مرزهای سوریه خود را تحویل دادند، به پایگاه‌های آمریکا انتقال داده‌اند».

وی با اشاره به اینکه بار دیگر عناصر داعش سازماندهی خواهند شد تا علیه امنیت عراق دست به توطئه جدید بزنند، از دولت خواست که نامهای دریافتی این عناصر و جزئیات آن را بررسی کند.

البلداوی در پایان درباره احتمال تکرار تجربه حمله به زندان «ابوغریب» و به تبع آن سقوط چهار استان عراق به دست تروریست‌ها هشدار داد.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد