اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با خودروسازان/ توان طراحی و بومی سازی گیربکس های اتوماتیک در کشور

دوشنبه 6 اسفند 1397
12:59
اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با خودروسازان/ توان طراحی و بومی سازی گیربکس های اتوماتیک در کشور  رییس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: برای همکاری با خودروسازان در زمینه ساخت سامانه های انتقال قدرت آماده ایم.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

امیر دریادار امیر رستگاریدر حاشیه مراسم رونمایی از سامانه رانش واترجت ملی که در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، اظهارداشت: امروز ما سامانه های انتقال قدرت و گیربکس های اتوماتیک و دنده ای را به صورت بومی می سازیم و می توانیم در این زمینه با خودروسازان همکاری کنیم.
وی ادامه داد: ما امروز سیستم های هشت دنده و هشت تبدیلی را برای صنایع مود نیاز خود ساخته ایم و می توانیم سیستم های دنده ای خودروها را به صورت دنده ای و اتوماتیک طراحی، تولید و بومی کنیم؛ این طراحی و تولید حداقل 30 درصد زیر نرخ جهانی خواهد بود.
رییس سازمان دریایی وزارت دفاع درباره سامانه پیشران واترجت رونمایی شده، گفت: این موتور یک هزار و 20 اسب بخار قدرت تولید می کند و می تواند در شناورهای متوسط مورد استفاده قرار گیرد.
دریادار رستگاری با بیان اینکه خط تولید سامانه پیشران واتر جت ملی راه اندازی شده است، توضیح داد: در آینده ای نزدیک کار طراحی و ساخت موتورهای پیشران با قدرت سه هزار و 500 اسب بخار را آغاز خواهیم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی