آماده شدن فلسطینیان برای شرکت در چهل و نهمین جمعه تظاهرات بازگشت

جمعه 10 اسفند 1397
11:23
آماده شدن فلسطینیان برای شرکت در چهل و نهمین جمعه تظاهرات بازگشت ساکنان نوار غزه در حال آماده شدن برای شرکت در چهل و نهمین جمعه تظاهرات بزرگ بازگشت در نوار مرزی این باریکه هستند.

العالم - فلسطین اشغالی

مرکز اطلاع رسانی فلسطین -- هیئت عالی ملی برگزاری تظاهرات بازگشت و شکستن محاصره طی فراخوانی عموم فلسطینیان را به شرکت در این تظاهرات دعوت کرده است.

تظاهرات بازگشت امروز تحت عنوان جمعه "باب الرحمه" برگزار خواهد شد.

هیئت مذکور اشاره کرد که تظاهرات بزرگ بازگشت تا تحقق تمامی اهدافش و در راس آن لغو محاصره غزه و به شکست کشاندن طرح صلح آمریکا موسوم به معامله قرن ادامه خواهد داشت.

این هیئت تاکید کرد که ملت فلسطین به حق ثابت خود در قدس به عنوان پایتخت فلسطین و دیگر حقوق غیرقابل تصرف خود از جمله حق تعیین سرنوشت و تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شریف پایبند خواهد بود.

لازم به ذکر است که از آغاز تظاهرات بزرگ بازگشت در 30 مارس سال گذشته تاکنون، 267 فلسطینی به شهادت رسیده و بیش از 27 هزار نفر دیگر نیز زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد