۶۳ نفر در اعتراضات الجزائر زخمی شدند

شنبه 11 اسفند 1397
12:07
۶۳ نفر در اعتراضات الجزائر زخمی شدند اداره کل امنیت ملی الجزائر اعلام کرد که در تظاهرات روز جمعه دستکم ۵۶ نفر از نیروهای امنیتی و هفت نفر از معترضان زخمی شدند.

العالم - آفریقا

اداره کل امنیت ملی الجزائر در بیانیه‌ای اعلام کرد که در اعتراضات روز جمعه (دیروز) ۵۶ نیروی امنیتی و هفت نفر از معترضان زخمی شده و به بیمارستان مرکزی وابسته به این اداره انتقال داده شدند.

طبق این گزارش، ۴۵ نفر نیز در این اعتراضات بازداشت شدند.

مردم الجزائر روز جمعه (دیروز) در پایتخت این کشور و دیگر شهرهای آن تظاهرات کردند.

بنابر گزارش وبگاه «العربی‌الجدید»، این تظاهرات مسالمت‌آمیز بوده اما با این حال پلیس الجزائر برای متفرق کردن معترضان به استفاده از گاز اشک‌آور متوسل شد.

در سایه تشدید اعتراضات علیه بوتفلیقه، احزاب حامی وی نیز شاهد بحران داخلی بوده و بسیاری از اعضای این احزاب که با نامزدی بوتفلیقه مخالفت هستند، استعفا کرده‌اند.

از زمان اعلام تصمیم بوتفلیقه برای نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری برای پنجمین دور متوالی، موجی از خشم این کشور را فرا گرفته است.

۱۸ شخصیت سیاسی معارض الجزائر نیز حمایت خود از تحرکات مردمی مسالمت‌آمیز برای مخالفت با نامزدی بوتفلیقه را اعلام کرده‌اند.

انتخابات ریاست‌جمهوری الجزائر قرار است ۱۸ آوریل آینده (۲۹ فروردین) برگزار شود.

بوتفلیقه ۸۱ ساله از سال ‍۱۹۹۱ ریاست‌جمهوری الجزائر را بر عهده دارد و برای پنجمین بار نامزد ریاست‌جمهوری شده است اما به دلیل بیماری و کهولت سن کمتر در انظار عمومی حاضر می‌شود.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو