ارتش لیبی منطقه «القطرون» را تحت کنترل خود درآورد

يکشنبه 12 اسفند 1397
15:04
ارتش لیبی منطقه «القطرون» را تحت کنترل خود درآورد ارتش لیبی به فرماندهی ژنرال «خلیفه حفتر» اعلام کرد که کنترل منطقه القطرون در جنوب این کشور را به دست گرفته است.

العالم- لیبی

«خلیفه العبیدی» مدیر دفتر رسانه‌ای فرماندهی کل نیروهای مسلح لیبی گفت که نیروهای ارتش به صورت مسالمت‌آمیز وارد منطقه القطرون در جنوب لیبی شده و مورد استقبال اهالی آن قرار گرفتند.

العبیدی در گفت‌وگو با خبرگزاری اسپوتنیک تصریح کرد که نیروهای مسلح عربی پس از گسترش سیطره خود بر شهرک أم الأرانب، الحمیره و زویله، وارد منطقه القطرون شده و مورد استقبال اهالی آن قرار گرفتند.

به گفته وی این اقدام ارتش لیبی در راستای عملیات‌های ارتش برای پاکسازی منطقه جنوب از اشغال گروه‌های تروریستی و جنایتکار صورت گرفت.

العبیدی روز جمعه نیز اعلام کرد که نیروهای ارتش لیبی وارد منطقه أم الأرانب در جنوب لیبی شده و مورد استقبال اهالی این منطقه قرار گرفتند.

لیبی از زمان سرنگونی رژیم «معمر القذافی» در سال ۲۰۱۱ شاهد دودستگی شدید در شرق و غرب این کشور است و دو دولت یکی در شرق شامل پارلمان طبرق و ارتش ملی به فرماندهی «خلیفه حفتر» و یکی در غرب به عنوان دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» حاکم است که دولت وی از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته شده است.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی