ارتش لیبی منطقه «القطرون» را تحت کنترل خود درآورد

يکشنبه 12 اسفند 1397
15:04
ارتش لیبی منطقه «القطرون» را تحت کنترل خود درآورد ارتش لیبی به فرماندهی ژنرال «خلیفه حفتر» اعلام کرد که کنترل منطقه القطرون در جنوب این کشور را به دست گرفته است.

العالم- لیبی

«خلیفه العبیدی» مدیر دفتر رسانه‌ای فرماندهی کل نیروهای مسلح لیبی گفت که نیروهای ارتش به صورت مسالمت‌آمیز وارد منطقه القطرون در جنوب لیبی شده و مورد استقبال اهالی آن قرار گرفتند.

العبیدی در گفت‌وگو با خبرگزاری اسپوتنیک تصریح کرد که نیروهای مسلح عربی پس از گسترش سیطره خود بر شهرک أم الأرانب، الحمیره و زویله، وارد منطقه القطرون شده و مورد استقبال اهالی آن قرار گرفتند.

به گفته وی این اقدام ارتش لیبی در راستای عملیات‌های ارتش برای پاکسازی منطقه جنوب از اشغال گروه‌های تروریستی و جنایتکار صورت گرفت.

العبیدی روز جمعه نیز اعلام کرد که نیروهای ارتش لیبی وارد منطقه أم الأرانب در جنوب لیبی شده و مورد استقبال اهالی این منطقه قرار گرفتند.

لیبی از زمان سرنگونی رژیم «معمر القذافی» در سال ۲۰۱۱ شاهد دودستگی شدید در شرق و غرب این کشور است و دو دولت یکی در شرق شامل پارلمان طبرق و ارتش ملی به فرماندهی «خلیفه حفتر» و یکی در غرب به عنوان دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» حاکم است که دولت وی از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته شده است.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد