پارلمان کویت: عادی‌سازی روابط با اسرائیل حرام است

دوشنبه 13 اسفند 1397
11:31
 پارلمان کویت: عادی‌سازی روابط با اسرائیل حرام است رئیس مجلس الأمه (پارلمان) کویت ضمن مخالفت با هر گونه سخن گفتن یا بازارگرمی برای عادی‌سازی روابط دولت‌های عربی با رژیم صهیونیستی تأکید کرد که این امر «به لحاظ سیاسی حرام است».

العالم - آسیا

«مرزوق الغانم» رئیس پارلمان کویت در بیست‌و نهمین کنفرانس اتحادیه پارلمان‌های عربی در اَمان پایتخت اردن، گفت که «می‌خواهم در بیانیه پایانی کنفرانس بر مخالفت با عادی‌سازی روابط (با رژیم صهیونیستی) تأکید شود».

الغانم گفت، صرفِ پرداختن به این موضوع و بازارگرمی برای آن در ردیف اموری قرار دارد که از لحاظ سیاسی و اخلاقی حرام و ممنوع است.

المرزوق با اشاره به اینکه «ما نمایندگان ملت‌ها هستیم»، تصریح کرد: «بایستی یک‌صدا به عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر، قاتل کودکان و اشغالگر اراضی نه بگویم؛ نه به عادی‌سازی روابط زیرا این یعنی تسلیم شدن».

به نوشته روزنامه «رأی‌الیوم»، الغانم با تأکید بر پایتختی قدس برای دولت فلسطین گفت: «به تمامی کسانی که قصد جعل تاریخ با استفاده از خرافات و افسانه‌ها را دارند، می‌گویم که بیهوده خود را خسته نکنید».

رئیس‌ پارلمان کویت در ادامه از کسانی که ندای یاری قدس را سر می‌دهند، خواست تا به میدان مبارزه آمده و به پیروزی علیه رژیم غاصب و اشغالگر کمک نمایند.

کنفرانس اتحادیه پارلمان‌های عربی با شعار «قدس پایتخت ابدی دولت فلسطین» از روز یکشنبه (دیروز) در امان پایتخت اردن آغاز به کار کرده است.

در این کنفرانس دو روزه رؤسا و نمایندگان پارلمان‌های مصر، الجزائر، کویت، لبنان، مغرب، تونس، عراق، سوریه، سودان، سومالی، عربستان سعودی، بحرین، عُمان، فلسطین، قطر و جیبوتی و چند کشور دیگر مشارکت دارند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو