توافق روسیه و عربستان برای هماهنگی تصمیمات در بازار نفت

دوشنبه 13 اسفند 1397
21:09
توافق روسیه و عربستان برای هماهنگی تصمیمات در بازار نفت وزیر امور خارجه روسیه در کنفرانس خبری مشترک با وزیر مشاور در امور خارجه عربستان سعودی گفت با ریاض به توافق رسیدیم که گام‌هایمان را در بازار نفت هماهنگ کنیم.

العالم - عربستان سعودی

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه که در ریاض به سر می برد، در این کنفرانس خبری افزود همکاری ما با سعودی‌ها در حال افزایش بوده و با ریاض به توافق رسیدیم که گام‌هایمان در بازار نفت را هماهنگ کرده و به دنبال تقویت همکاری با طرف سعودی در تمامی زمینه‌ها هستیم.

وزیر امور خارجه روسیه اضافه کرد مذاکراتی با سعودی‌ها برای ساخت نیروگاه اتمی داشته‌ایم و امیدواریم که در برنامه سعودی‌ها در بکارگیری از انرژی هسته‌ای در زمینه‌های غیرنظامی و مسالمت‌آمیز سهم داشته باشیم.

لاوروف افزود در دیدار با الجبیر تحولات سوریه و یمن و موضوع فلسطین بررسی شد و با یکدیگر در مبارزه با تروریسم همکاری می‌کنیم.

لاوروف درباره اوضاع سوریه گفت به طرف‌های سیاسی در سوریه برای تشکیل کمیسیون قانون اساسی کمک می‌کنیم و این ملت سوریه است که درباره چگونگی ساختار سیاسی کشور خود تصمیم‌گیری خواهد کرد.

وی درباره موضوع فلسطین نیز تصریح کرد مسکو آماده میانجی‌گری میان اسرائیل و فلسطین بوده اما هر دو طرف برای این موضوع آماده نیستند و آمریکا با مطرح کردن طرح «معامله قرن» به دنبال نابود کردن طرح دو دولت است.

«عادل الجبیر» وزیر مشاور در امور خارجی عربستان هم در کنفرانس خبری مشترک با «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه گفت در این دیدار موضوعاتی نظیر تحولات در سوریه و یمن و موضوع فلسطین مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لاوروف سفر دوره‌ای به کشورهای عرب خلیج فارس را از سوم تا هفتم مارس (۱۲ تا ۱۶ اسفند) آغاز کرده و قرار است طی این سفر با مقام‌های سعودی از جمله «سلمان بن عبدالعزیز»، پادشاه و «ابراهیم العساف» وزیر خارجه سعودی دیدار کند.

بر اساس این گزارش، لاوروف بعد از عربستان به قطر، کویت و امارات می‌رود و قرار است در مورد مهمترین تحولات منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا و نیاز به حل درگیری‌ها در این مناطق از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماسی مانند گفت‌وگوی فراگیر و توجه به دیدگاه‌های طرف مقابل رایزنی کند.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش ایران به تعیین جایزه توسط آمریکا برای درز اطلاعات هسته‌ای


تظاهرات صدها حامی فلسطین در برلین علیه ارسال سلاح به "اسرائیل"


عضو شورای عالی سیاسی یمن: دولت سعودی منتظر تاوان جنایاتش باشد


اعدام 3 تروریست آمریکایی ـ صهیونی کودتای دی ماه 1404 در کرج


رقیب نتانیاهو مأمور تشکیل کابینه شد


کتائب سیدالشهدا: اظهارات فؤاد حسین درباره سلاح ما دقیق نیست


صدای انفجار در قشم ارتباطی با اصابت موشک ندارد


انفجار و آتش‌سوزی دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز


سنتکام مدعی حمله به یک کشتی تجاری پس از خروج از بنادر ایران شد


33 شهید از جمله 13 کودک در جنایت ارتش سعودی در یمن