مودی: هند به تروریست ها در هر زمان و مکانی حمله می کند

سه شنبه 14 اسفند 1397
10:24
مودی: هند به تروریست ها در هر زمان و مکانی حمله می کند 'نارندرا مودی' نخست وزیر هند اعلام کرد که دهلی نو با تروریست ها در هر زمان و مکانی حتی در خارج از مرزهای این کشور حمله و مخفیگاههای آنان را نابود می کند.

العالم - آسیا

روزنامه 'هندو'روز سه شنبه به نقل از ''نارندرا مودی افزود:صبر و تحمل هند به پایان رسیده و آماده است که تروریست ها را حتی در خانه شان نابود کند.

وی در آیین افتتاح یک بیمارستان در شهر احمدآباد ایالت گجرات افزود: سیاستمداران پیشین هند اقدام موثری در برابر تروریست هایی که قلب هند را نشانه گرفته بودند ،انجام ندادند.

وی با اشاره به حمله تروریستی هفته گذشته در کشمیر تصریح کرد من همه عاملان حمله تروریستی پلواما را مجازات خواهم کرد.

در حمله تروریستی موسوم به «جیش محمد» در '14 فوریه' (25 بهمن) به نیروهای هندی در پلوامای کشمیر دستکم 41 نظامی کشته شدند.

این یکی از بزرگ ترین حملات تروریستی علیه نیروهای هند در کشمیر محسوب می شود. هند پس از این حمله، انگشت اتهام را به سوی پاکستان دراز کرد و اعلام کرد انتقام خون سربازان خود را خواهد گرفت. اما پاکستان نیز ضمن رد اتهامات هند اخطار داد که به اقدامات دهلی نو واکنش نشان خواهد داد.

جنگنده‌های هندی سه‌شنبه گذشته به مواضع گروه‌های تروریستی مستقر در پاکستان حمله کردند و به گفته مقامات هندی در این حمله 200 تا 300 نفر کشته شدند.

پس از آن، پاکستان یک جنگنده میگ 21 نیروی هوایی هند را سرنگون و خلبان آن را بازداشت کرد. از سوی دیگر هند نیز یک جنگنده اف 16 پاکستانی را هدف قرار داد.

اسلام آباد روز جمعه این خلبان را به هند تحویل داد.
در پی تشدید تنش بین اسلام‌آباد و دهلی‌نو، «عمران خان»، نخست‌وزیر پاکستان، خطاب به‌طرف هندی گفت: بیایید مسیر جدیدی برای مذاکره بازکنیم.

0% ...

آخرین اخبار

افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است