آل سعود به دنبال تداوم جنگ در سوریه در کنار عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی

سه شنبه 14 اسفند 1397
20:18
آل سعود به دنبال تداوم جنگ در سوریه در کنار عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی پژوهشگر و نویسنده سیاسی مهمان برنامه "قلم رصاص" در شبکه خبری العالم، از زوایای پنهان دشمنی رژیم آل سعود نسبت به بشار اسد رئیس جمهوری سوریه و حمایت از رژیم جنایتکار صهیونیستی پرده برداشت.

العالم – عربستان سعودی

«شادی احمد» درباره ادعاهای پایگاه «العربیه نت» سعودی مبنی بر اینکه، مرگ در برابر افرادی که در صدد تغییر نظام اسد و سرنگون کردن وی هستند، با فضیلت تر از مرگ در مقابله با دشمن اسرائیلی است، اظهار داشت: این رویکرد فقط ناشی از کشمکش ها و درگیری های سیاسی نیست بلکه برگرفته از گرایش های مذهبی افراطی است که به فتواهای مشهور «ابن تیمیه» در تکفیر بسیاری از انسان ها بازمی گردد.

وی افزود: این مساله برگرفته از دیدگاه های تندرو زمامداران آل سعود است که آن را برای مبارزه با نظام اسد پیش گرفته تا برتری جهاد با نظام اسد نسبت به مبارزه با اسرائیل را اثبات کند، بنابراین این مساله فقط دارای ابعاد سیاسی نبوده و دارای ریشه های عقیدتی مذهبی است.

وی افزود: طرح اینگونه مسائل دیگر محرمانه نیست بلکه در رسانه ها نیز به روابط مخفیانه رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی اشاره شده لذا این سخنان همواره برای آماده سازی افکار عمومی جهت پذیرفتن روابطی است که بعدها به شکل گسترده ای میان رژیم سعودی و صهیونیستی شکل خواهد گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

دیوارنگاره فلسطین با حضور نماینده حماس در تهران رونمایی شد


معاون وزیر اطلاع‌رسانی یمن: یمن «اسرائیل» را با معادله‌ای استثنایی در حمایت از غزه غافلگیر کرد+فیلم


ناتوانی ترامپ در برابر ایران و آماده باش رژیم اسرائیل از بیم انفجار در کرانه باختری


دستاوردهای کلیدی «عملیات طوفان الاقصی» +فیلم


جبهه آزادی‌بخش فلسطین: طوفان‌الاقصی تغییری راهبردی در مسیر نبرد با اشغالگران بود


قدردانی گروه‌های مقاومت فلسطین از ایران در سالروز نبرد طوفان الأقصی


عبدالملک الحوثی: طوفان الاقصی بزرگ‌ترین حماسه جهادی ملت فلسطین است


عیادت نمایندگان رهبرمعظم انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی


پزشکیان فردا به ترکمنستان می‌رود


دکتر پزشکیان زادروز ولادمیر پوتین را تبریک گفت/ تأکید بر تداوم همکاری های راهبردی ایران و روسیه