پس لرزه های دیدار ناموفق ترامپ و کیم جونگ اون

چهارشنبه 15 اسفند 1397
12:01
پس لرزه های دیدار ناموفق ترامپ و کیم جونگ اون
مشاور امنیت ملی کاخ سفید تهدید کرد که چنانچه کره شمالی برنامه تسلیحات هسته ای خود را کنار نگذارد، آمریکا تشدید تحریم ها علیه این کشور را بررسی می کند.

العالم - آمریکا

یک هفته پس از دیدار ناموفق دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی، جان بولتون مشاور امنیت ملی ترامپ پیونگ را تهدید به تشدید تحریم ها کرد.

بولتون در گفت و گو با شبکه خبری فاکس نیوز گفت که واشنگتن پس از دیدار ترامپ و کیم منتظر است پیونگ یانگ برنامه تسلیحات هسته ای و همه چیز مرتبط با آن را تسلیم کند.

وی تهدید کرد که چنانچه کره شمالی این کار را نکند، نه تنها تحریم های موجود علیه این کشور رفع نمی شود، بلکه واشنگتن تشدید این تحریم ها را نیز بررسی خواهد کرد.

دیدار دو روزه ترامپ و کیم چهارشنبه و پنجشنبه هفته گذشته به دلیل اختلاف دو طرف پیرامون اینکه کره شمالی تا چه حدی مایل به محدود کردن برنامه هسته ای خود است و آمریکا تا چه میزانی برای رفع تحریم ها علیه این کشور تمایل دارد، با شکست مواجه شد.

شب گذشته دو اندیشکده آمریکایی و همچنین مقام های امنیتی کره شمالی گزارش دادند که پیونگ یانگ در حال بازسازی مرکزی موشکی است که پس از دیدار اول ترامپ و کیم قول تخریب آن را داده بود.

شکست دیدار دوم ترامپ و کیم در ویتنام ابهام هایی درباره آینده مذاکرات واشنگتن و پیونگ یانگ ایجاد کرده است. مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا گفت امیدوار است بتواند در هفته های آینده هیاتی را به کره شمالی بفرستد.

در حالی که رسانه های کره شمالی از توافق ترامپ و کیم برای ادامه مذاکرات نوشتند، «چو سون هوئی» معاون وزیر خارجه این کشور گفت که رهبر کشورش ممکن است تمایلی برای رسیدن به یک توافق نداشته باشد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها