جهاد اسلامی: برخی دولتهای عربی در اردوگاه صهیونیست ها ایستاده اند

چهارشنبه 15 اسفند 1397
11:17
جهاد اسلامی: برخی دولتهای عربی در اردوگاه صهیونیست ها ایستاده اند جنبش جهاد اسلامی فلسطین با تقدیر از موضع پارلمان های عربی در رد هرگونه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالفت عربستان، امارات و مصر با این موضع را محکوم و اعلام کرد که برخی دولت های عربی در اردوگاه اشغالگران صهیونیست ایستاده اند.

العالم- فلسطین اشغالی

جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعتراض برخی نمایندگان کشورهای حوزه خلیج فارس به بند رد هرگونه عادی سازی روابط با اسرائیل در بیانیه پایایی نشست پارلمان های عربی در امان پایتخت اردن را محکوم کرد وافزود : این اعتراض به نمایندگی از ملت های عربی نیست.
جهاد اسلامی در بیانیه خود به کشورهایی که در برابر اعتراض سعودی ها ایستاده و این بند را در جرم دانستن و رد هرگونه عادی سازی روابط با اسرائیل حفظ کردند، درود فرستاد و اعلام کرد که آنها نماینده و صدای ملت های خود برای آزاد سازی فلسطین و بازگرداندن قدس بودند.
از سوی دیگر، «احمد بحر» نماینده مجلس قانونگذاری فلسطین نیز گفت که تصمیم پارلمان عربی برای تحریم رژیم صهیونیستی گامی صحیح بوده که در واقعیت نیز باید ترجمان عملی داشته باشد.
وی تاکید کرد که بیانیه پایانی نشست پارلمان های برای حمایت از ملت فلسطین و تقویت پایداری آن و دفاع از مسایل عالی در راس آن مساله قدس و آوارگان فلسطینی نشان دهنده یک حس مسئولیت قومی عالی و تجسم توجه پارلمان های عربی به حقوق و اصول ثابت ملت فلسطین و مساله مشروع آن است.
این نماینده فلسطینی با ارزشمند دانستن رد عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر اسرائیل و مبارزه با هرگونه ارتباط و عادی سازی روابط با آن از اتحادیه پارلمان های عربی خواست تا مواضع قاطع و محکمی را در مواجهه با برخی طرف های عربی اتخاذ کند که از ارزش ها و اخلاقیات و اصول دور شده اند و در اردوگاه رژیم اشغالگر البته به حساب ملت فلسطین و تاریخ مشروع آن ایستاده اند و عادی سازی شوم روابط خود با آن را در کنار مقام های این رژیم در محافل و همایش های منطقه ای و بین المللی علنی می کنند.
عربستان، امارات و مصر روز دوشنبه با گنجاندن بندی در بیانیه نهایی نشست اتحادیه پارلمان های عربی مبنی بر رد هرگونه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالفت کردند.
اما نمایندگان کشورهای عربی از جمله کویت، سوریه، لبنان و فلسطین هرگونه عادی سازی روابط با اسرائیل را رد کرده و بر ضرورت وجود بندی مبنی بر این موضع در بیانیه نهایی این نشست تاکید کردند.
«مرزوق الغانم» رئیس مجلس امت کویت در این نشست با تأکید بر ضرورت تحرک برای حمایت از مساله «قدس» در سطح بین المللی، خواستار مقابله با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و «حرام دانستن» آن به لحاظ سیاسی شد.
وی همچنین خواستار گنجانده شدن بندی در بیانیه پایانی این نشست در رد هرگونه عادی سازی روابط با اسرائیل و توقف آن شد.
بیست و نهمین نشست «اتحادیه پارلمانی عرب» روزهای یکشنبه و دوشنبه با شعار «قدس پایتخت ابدی دولت فلسطین» و با حضور نمایندگان سوریه در امان پایتخت اردن برگزار شد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم