نگرانی جهانی از سرنوشت دختر فراری حاکم دوبی

چهارشنبه 15 اسفند 1397
14:28
نگرانی جهانی از سرنوشت دختر فراری حاکم دوبی

سازمان های حقوق بشری از مسئولان اماراتی خواستند تا اجازه ملاقات با دختر حاکم دوبی را بدهند که سال گذشته ناپدید شد.

العالم - جهان اسلام

براساس اعلام این سازمانها، لطیفه دختر حاکم دبی سال گذشته هنگام تلاش برای فرار از امارات از طریق دریا بازداشت و به زور به دوبی بازگردانده شد و از آن زمان در انتظار دیده نشده است.

لطیفه دختر محمد بن راشد آل مکتوم حاکم دوبی است. تنها عکس او با ماری روبنسون رئیس جمهور سابق ایرلند بود که در آن زمان کمسیر حقوق بشر سازمان ملل متحد بود.

لطیفه یکسال پیش تلاش کرد تا خود را از طریق دریا به گاوا در هند برساند که بازداشت شد. حال یکسال بعد از گذشت این حادثه، روزنامه ایندیپندنت به نقل از سازمان های حقوق بشری نوشت: این سازمان ها نگران وضعیت دختر حاکم دوبی هستند که معلوم نیست از زمان دستگیری در مارس سال 2018 میلادی و سپس ظهور ناگهانی او در دسامبر گذشته در دوبی، چه حادثه ای برایش پیش آمده است.

بل ترو خبرنگار این روزنامه فاش کرد که درخواست ها از امارات برای اجازه به یک هیئت مستقل جهت ملاقات با لطیه و کمک به وی همچنان بی پاسخ مانده است.

این روزنامه به نقل از هبه زید از سازمان دیده بان حقوق بشر نوشت: این سازمان همچنان می خواهد که به لطیفه اجازه داده شود به کشور ثالثی سفر کند تا از وضعیت و توانایی وی برای سخن گفتن آزادانه و بدون ترس مطمئن شویم.

سازمان "امنستی اینترنشنال" نیز خواهان اجازه برای ملاقات با لطیفه شده است. قرار است این سازمان پرونده لطیفه را با کمیته ویژه سازمان ملل در امر مبارزه با ناپدید شدن قهری در جلسه ماه آینده این کمیته مطرح کند.

0% ...

آخرین اخبار

پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی


هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید