استعفای وزیر بهداشت تونس پس از مرگ 11 نوزاد

يکشنبه 19 اسفند 1397
05:27
استعفای وزیر بهداشت تونس پس از مرگ 11 نوزاد «یوسف الشاهد» نخست وزیر تونس شنبه شب با استعفای «عبدالرووف الشریف» وزیر بهداشت این کشور که به دنبال مرگ 11 نوزاد در یک یبمارستان دولتی از منصب خود کناره گیری کرد، موافقت کرد.

العالم - تونس

به گزارش رسانه های تونسی، الشاهد در گفت و گوی مطبوعاتی در حاشیه دیدارش از بیمارستان «الرابطه» در اطراف پایتخت گفت: تحقیقات در خصوص این موضوع جریان دارد و دادستان کل همچنین در حال پیگیری است و با مسئول خاطی برخورد خواهد شد.
نخست وزیر تونس با خانواده نوزادان جان باخته ابراز همدری کرد وگفت که دستورات لازم برای حمایت مادی ومعنوی از این خانواده ها را ابلاغ کرده است.
وزارت بهداشت تونس شنبه تحقیقات فوری را در خصوص مرگ 11 نوزاد در بیمارستانی در پایتخت این کشور را آغاز کرد.
«سفیان السلیطی» سخنگوی دادگاه بدوی تونس در این باره گفت: دادستانی کل کشور اجازه به جریان افتادن پرونده حادثه مرگ نوزادان بیمارستان « الرابطه » را صادر کرده است.
وزارت بهداشت تونس اعلام کرد: 11 تن از نوزادان بخش زنان و زایمان بیمارستان رابطه پایتخت در روزهای پنجشنبه و جمعه (هفتم و هشتم مارس) جان باخته اند.
مقام های بهداشتی تونس پیش از این دلیل اعلام کردند که به احتمال زیاد، مرگ این کودکان ناشی از عفونت در خون آنها بوده است.
درهمین حال «محسن مرزوق» دبیرکل جنبش مشروع تونس، حزبی که وزیر بهداشت مستعفی از آن در کابینه الشاهد حضور داشت، در خصوص استعفای الشریف گفت: این یک تصمیم صائب، شجاعانه و مسئولانه بوده است.
مرزوق در صفحه فیسبوک خود نوشت: با وجود آن که وی مسئول مستقیم این فاجعه نبوده است و این موضوع ناشی از عوامل دیگری بوده است، وی مسئولیت خود در این حادثه پذیرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت