استعفای وزیر بهداشت تونس پس از مرگ 11 نوزاد

يکشنبه 19 اسفند 1397
05:27
استعفای وزیر بهداشت تونس پس از مرگ 11 نوزاد «یوسف الشاهد» نخست وزیر تونس شنبه شب با استعفای «عبدالرووف الشریف» وزیر بهداشت این کشور که به دنبال مرگ 11 نوزاد در یک یبمارستان دولتی از منصب خود کناره گیری کرد، موافقت کرد.

العالم - تونس

به گزارش رسانه های تونسی، الشاهد در گفت و گوی مطبوعاتی در حاشیه دیدارش از بیمارستان «الرابطه» در اطراف پایتخت گفت: تحقیقات در خصوص این موضوع جریان دارد و دادستان کل همچنین در حال پیگیری است و با مسئول خاطی برخورد خواهد شد.
نخست وزیر تونس با خانواده نوزادان جان باخته ابراز همدری کرد وگفت که دستورات لازم برای حمایت مادی ومعنوی از این خانواده ها را ابلاغ کرده است.
وزارت بهداشت تونس شنبه تحقیقات فوری را در خصوص مرگ 11 نوزاد در بیمارستانی در پایتخت این کشور را آغاز کرد.
«سفیان السلیطی» سخنگوی دادگاه بدوی تونس در این باره گفت: دادستانی کل کشور اجازه به جریان افتادن پرونده حادثه مرگ نوزادان بیمارستان « الرابطه » را صادر کرده است.
وزارت بهداشت تونس اعلام کرد: 11 تن از نوزادان بخش زنان و زایمان بیمارستان رابطه پایتخت در روزهای پنجشنبه و جمعه (هفتم و هشتم مارس) جان باخته اند.
مقام های بهداشتی تونس پیش از این دلیل اعلام کردند که به احتمال زیاد، مرگ این کودکان ناشی از عفونت در خون آنها بوده است.
درهمین حال «محسن مرزوق» دبیرکل جنبش مشروع تونس، حزبی که وزیر بهداشت مستعفی از آن در کابینه الشاهد حضور داشت، در خصوص استعفای الشریف گفت: این یک تصمیم صائب، شجاعانه و مسئولانه بوده است.
مرزوق در صفحه فیسبوک خود نوشت: با وجود آن که وی مسئول مستقیم این فاجعه نبوده است و این موضوع ناشی از عوامل دیگری بوده است، وی مسئولیت خود در این حادثه پذیرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا