دفتر ریاست جمهوری الجزائر اعلام کرد:

بوتفلیقه برای دوره پنجم ریاست جمهوری کاندید نخواهد شد/ انتخابات الجزایر به تعویق افتاد

دوشنبه 20 اسفند 1397
21:13
بوتفلیقه برای دوره پنجم ریاست جمهوری کاندید نخواهد شد/ انتخابات الجزایر به تعویق افتاد ریاست جمهوری الجزائر اعلام کرد: بوتفلیقه انتخابات ریاست جمهوری را به تعویق انداخت.

العالم - آفریقا

عبدالعزیز بوتفلیقه -- رئیس جمهور الجزایر -- انتخابات در الجزایر را به تعویق انداخته است و همچنین از نامزدی برای انتخابات انصراف داد.

قرار بود که انتخابات ریاست جمهوری الجزایر در ۱۸ آوریل ۲۰۱۹ برگزار شود.

بوتفلیقه گفت که در دوره انتقالی، دولت موقت پیشبرد امور را بر عهده خواهد داشت و در کوتاه‌ترین مدت اصلاحات در دولت انجام می‌شود.

رئیس جمهور الجزایر با اعلام آغاز اصلاحات عمیق با مشارکت گسترده جامعه مدنی این کشور گفت: پیام جوانان الجزایری را دریافت کردم.

بوتفلیقه در بیانیه خود تاکید کرد: آخرین وظیفه من تقویت پایه‌های جمهوری جدید برای نسل‌های آینده بوده و قانون اساسی جدید پس از نهایی شدن به همه پرسی گذاشته خواهد شد.

وی افزود که تمام وظایف و اختیارات ریاست جمهوری را به رئیس جمهور جدیدی که ملت با آزادی کامل آن را انتخاب خواهند کرد، محول می‌کنم.

همچنین رسانه‌ها از استعفای «احمد اویحی» نخست وزیر دولت الجزایر خبر می‌دهند و بوتفلیقه نیز استعفای وی را پذیرفته است.

الجزایر از سوم اسفندماه صحنه تظاهرات در مخالفت با تصمیم بوتفلیقه برای نامزدی مجدد در انتخابات ریاست جمهوری در این کشور است.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است