پاکستان، هند را به نقض آتش بس در کشمیر متهم کرد

سه شنبه 21 اسفند 1397
12:41
پاکستان، هند را به نقض آتش بس در کشمیر متهم کرد پاکستان روز سه شنبه اعلام کرد نظامیان هندی روز گذشته با آتش باری در خط کنترل و به قتل رساندن یک شهروند پاکستانی بار دیگر آتش بس بین دو کشور را نقض کردند.

العالم ـ آسیا

تارنمای تی آر تی نیوز پاکستان به نقل از ارشد نقوی رئیس پلیس محلی گفت، فرد کشته‌شده در حین انتقال دختر خود از منطقه کشمیر به محل امن‌تر دیگری مورد اصابت نظامیان هندی قرار گرفت.
پیش از آن سرهنگ «راجیش کالیا» سخنگوی ارتش هند، نیروهای پاکستانی را به دلیل تیراندازی به شهروندان غیرنظامی در منطقه کشمیر تحت کنترل هند مورد انتقاد قرار داده بود.
به گزارش ایرنا، تنش بین دو کشور هند و پاکستان در روزهای اخیر و به‌ دنبال حمله انتحاری مرگبار در کشمیر تحت کنترل هند شدت گرفته است. در آن حمله انتحاری دست کم چهل مامور پلیس کشته شده اند. این حمله زمانی صورت گرفت که ستونی متشکل از ۷۰ خودرو، حدود ۲۵۰۰ نظامی را در بزرگراه سرینگر- جامو جابجا می کرد. بر این اساس، یک خودرو که حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ کیلوگرم مواد منفجره حمل می کرد، تا خود را به یکی از اتوبوس های حامل نظامیان کوبید.
این حمله پرتلفات ترین حمله در کشمیر تحت کنترل هند، در سی سال گذشته عنوان شده است. یک گروه جدایی طلب مستقر در پاکستان با نام 'جیش محمد' مسئولیت این حمله را برعهده گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو