نشست پامپئو با شرکت‌های بزرگ نفتی جهان علیه ایران

سه شنبه 21 اسفند 1397
19:36
نشست پامپئو با شرکت‌های بزرگ نفتی جهان علیه ایران
منابع آگاه اعلام کردند وزیر امور خارجه آمریکا با روسای شرکت‌های بزرگ نفتی جهان پشت درهای بسته دیدار می‌کند تا آنها را برای عرضه بیشتر نفت به بازارهای آسیایی و گرفتن مشتریان ایران ترغیب کند.

العالم - آمریکا

به گزارش رویترز، سه منبع آگاه در دو شرکت متفاوت اعلام کردند، مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا قرار است با رؤسای ارشد شرکت‌های بزرگ نفتی جهان دیدار و آنها را متقاعد کند که نفت بیشتری را به بازارهای آسیایی صادر کنند.

این منبع آگاه اعلام کرد: پمپئو در نظر دارد در این بحث درباره چگونگی غالب شدن انرژی آمریکا در بازارهای جهانی بحث کند، اما عمده بحث‌ها روی آسیا و همچنین منزوی ساختن جمهوری اسلامی ایران خواهد بود که آمریکا تحریم‌های جدیدی را در سال گذشته به این کشور اعمال کرد. همچنین قرار است درباره تقویت پیمان‌ها و قراردادها با کشورهای منطقه خاورمیانه بحث شود. مکان و زمان نشست هنوز روشن نیست.

پمپئو قرار است در گردهمایی بزرگ‌ترین شرکت‌های نفت و گاز در آمریکا صحبت کند. وی برنامه‌ریزی کرده که با کارمندان وزارت امور خارجه هم دیداری داشته باشد.

رؤسای شرکت‌های بزرگ از جمله شورون، توتال، رویال داچ‌شل، کنکوفیلیپس، و اکسیدنتال پترولیوم، برای جلسه پشت درهای بسته با پمپئو دعوت شده‌اند. قرار است تعدادی از نمایندگان این شرکت‌ها پیش از آن در گراویکس سخنرانی داشته باشند.

شرکت‌های اکسیدنت‌تال و شورون، از اظهارنظر در این باره خودداری کردند و دیگر شرکت‌ها در این باره پاسخی ارائه ندادند.

بر اساس اعلام دو منبع آگاه قرار است پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در پشت درهای بسته با ترامپ درباره طرح MESA مرتبط با همپیمانان اصلی در منطقه خاورمیانه گفت‌وگو کند.

در حال حاضر آمریکا با تولید بیش از 12 میلیون بشکه نفت در روز بزرگ‌ترین تولیدکننده نفت جهان و همچنین بزرگ‌ترین صادرکننده محصولات فرآوری شده نظیر سوخت دیزل و گازوئیل است. آمریکا فروش نفت خام و گاز مایع را به مشتریان آسیایی از جمله چین بیشتر کرده است.

آمریکا پس از 4 دهه ممنوعیت صادراتی نفت بالاخره در دوره ریاست جمهوری اوباما در سال 2016 این ممنوعیت را لغو کرد. ترامپ تحریم‌های سختی را علیه ایران و ونزوئلا اعمال کرده که هر دو عضو اوپک هستند و باعث شده دو میلیون بشکه عرضه نفت در بازارها کاهش یابد. علاوه بر آن اوپک و همپیمانانش نظیر روسیه تولید نفتشان را کاهش دادند و همه این‌ها به استقلال تولیدکنندگان نفت آمریکا کمک کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل تریبونی در خدمت ابرقدرت‌ها و آمریکا+فیلم


تشدید محدودیت‌ها و یورش‌های اشغالگران در کرانه باختری؛ از شهر اشغالی جنین تا قدس شریف


بیمارستان‌های غزه در آستانه فروپاشی کامل در سایه نبود سوخت+فیلم


عراقچی: واشنگتن خود را از غل و زنجیر اسرائیل رها کند


پزشکیان: ایران و پاکستان می‌توانند نیاز‌های خود را تأمین کنند


بقایی: دولت آمریکا برای مخفی کردن حقیقت تلاش می‌کند


پنج شبکه بزرگ تلویزیونی آمریکا پوشش مشترک خبری ترامپ را متوقف می‌کنند


 فریاد فلسطین آزاد رئیس‌جمهور اندونزی در میان هزاران نفر طنین‌انداز شد+فیلم


پیشروی نیروهای مسلح یمن در تعز و لحج؛ تسلط بر ارتفاعات راهبردی مشرف بر ساحل غربی


هراس تل‌آویو از بازگشت جنگ؛ ایران؛ یمن و غزه سه جبهه نگران‌کننده برای اسرائیل + ویدئو