رییس فیفا پاسخ داد/ جام جهانی قطر؛ ۳۲ یا ۴۸ تیم؟

شنبه 25 اسفند 1397
10:39
رییس فیفا پاسخ داد/ جام جهانی قطر؛ ۳۲ یا ۴۸ تیم؟ رئیس فیفا تاکید کرد که هنوز تصمیم نهایی درباره افزایش تعداد تیم‌های شرکت کننده در جام جهانی ۲۰۲۲ گرفته نشده است.

العالم - آسیا

به‌ گزارش ‌الرای، جام جهانی ۲۰۲۲ به میزبانی کشور قطر برگزار خواهد شد و برای نخستین بار است که یک کشور عربی میزبانی چنین رقابت بزرگی را بر عهده دارد.

جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا پیش از این پیشنهاد داد که جام جهانی ۲۰۲۲ با حضور ۴۸ تیم برگزار شود و هنوز چنین پیشنهاد به صورت نهایی به تصویب نرسیده است.

رئیس فیفا در نشست میامی، درباره آخرین وضعیت جام جهانی قطر سخن به میان آورد و گفت‌: قطر آماده است که جام جهانی را با حضور ۴۸ تیم هم برگزار کند. افزایش تعداد تیم‌ها هزینه زیادی روی دست کشور میزبان می‌گذارد اما درآمدزایی زیادی هم خواهد داشت. فعلاً چیزی به صورت قطعی اعلام نشده است. در ماه ژوئن و در نشست پاریس همه چیز به صورت نهایی اعلام خواهد شد.

او در ادامه اضافه کرد: اگر تعداد تیم‌ها افزایش پیدا کند که خوب است و اگر هم نشود که تلاش خود را کرده‌ایم. تصمیم نهایی با مشورت فیفا و قطر گرفته می‌شود. به نظر من که ۴۸ تیم ایده‌آل خواهد بود. فعلاً قطر آمادگی خود را بر اساس ۳۲ تیم دنبال می‌کند و باید دید که در نهایت تصمیم نهایی چگونه خواهد بود.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

خبرنگار العالم در پمپ بنزین های پایتخت: جریان سوخت‌رسانی عادی است


هشدار سخنگوی‌ ارشد نیروهای مسلح به دشمنان در پی حمله به مناطق مسکونی


سخنگوی سپاه: ادعای عبور کشتی با اسکورت ارتش آمریکا از تنگه هرمز کذب محض است


سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن‌فروش دستگیر شدند


عراقچی: انتشار اخبار جعلی، مردم آمریکا را از سونامی اقتصادی نجات نخواهد داد


ورود موج جدید موشک‌های ایرانی به سرزمین‌های اشغالی


ایران «جنایت تروریستی هولناک» و ترور ۴ دیپلمات‌ خود در لبنان را محکوم کرد


تاکید پزشکیان بر لزوم محکومیت جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی در مجامع بین‌المللی


قطر: ارتباط با ایران برقرار است/ بر کاهش تنش متمرکز هستیم


پیام تبریک رئیس‌جمهور عراق به رهبر انقلاب