بازداشت حدود 200 معترض فرانسوی

يکشنبه 26 اسفند 1397
01:54
بازداشت حدود 200 معترض فرانسوی پلیس فرانسه اعلام کرد که در جریان تظاهرات روز شنبه «جلیقه زردها» 192 نفر را در پاریس پایتخت این کشور بازداشت کرده است.

العالم-اروپا

تظاهرات جلیقه زردها به درگیری با پلیس منجر شد. پلیس برای متفرق کردن معترضان از ماشینهای آبپاش استفاده کرد. دراین درگیری ها 60 نفر از جمله 18 پلیس و نیروی آتش نشانی زخمی شدند.

«کریستوف کاستانر» وزیر کشور فرانسه اظهار داشت که تخمین زده می شود، 10 هزار معترض در تظاهرات پاریس و چهار هزار و پانصد نفر نیز در تظاهرات سایر شهرها حضور داشتند.

این در حالی است که 30 هزار نفر دیگر نیز که حامی محیط زیست بودند، در پاریس تظاهرات مسالمت آمیز برگزار کردند.

جنبش جلیقه زردها از 17 نوامبر سال میلادی گذشته شکل گرفت و جمعیت عظیم 228 هزار نفری را شامل می شد. اعتراض های جلیقه زردها ابتدا در واکنش به سیاست های اقتصادی مکرون بویژه در حوزه سوخت و مالیات آغاز شد، اما به سرعت جنبه‌ سیاسی پیدا کرد.

دولت این کشور در هفته‌های گذشته با عقب ‌نشینی از برخی سیاست‌های خود و اختصاص بودجه بیشتر به کارگران و بازنشسته ها، سعی در مدیریت بحران ایجاد شده داشته، اما در این مسیر موفق نبوده است.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند