بلندی‌های جولان تحت کنترل نظامیان روسیه و سوریه

دوشنبه 27 اسفند 1397
10:41
 بلندی‌های جولان تحت کنترل نظامیان روسیه و سوریه  به گفته رئیس اداره کل پلیس نظامی وزارت دفاع روسیه، نظامیان روسی و سوری، پس از انجام تمرینات نظامی لازم، بطور مشترک کنترل اوضاع و رعایت آتش‌بس در منطقه بلندی‌های جولان را برعهده خواهند داشت.

العالم - سوریه

به نقل از خبرگزاری «تاس»، سرگرد " ولادیمیر ایوانوفسکی" رئیس اداره کل پلیس نظامی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که نظامیان روسیه و سوریه طرحی برای کنترل رعایت رژیم آتش‌بس در بلندی‌های جولان تهیه کرده‌اند و به همراه یکدیگر کنترل اوضاع در این منطقه، در مناطق مرزی سوریه با اسرائیل را تامین می‌کنند.

این مقام نظامی گفت: «ما در حال انجام تمرینات آموزشی، مانورهای نظامی و تدابیر مقدماتی با طرف سوری هستیم. در حال حاضر ما یک طرح واحد در زمینه اقدامات داخلی به منظور نگهبانی و تامین امنیت در بلندی‌های جولان داریم و در عرصه خارجی نیز مسلما نیروهای دولتی و نیروهای امنیتی سوریه اقدامات لازم را انجام می‌دهند. دو طرف روسی و سوری همکاری نزدیکی در این زمینه دارند تا قبل از هر چیز ثبات و آرامش در کشور سوریه که سال‌ها درنتیجه اقدامات گروه‌های تروریستی آسیب دیده، حفظ شود.»

وی یادآور شد، از اواخر سال 2018 در بلندی‌های جولان در مناطق شرقی سوریه، 6 پست نگهبانی و نظارتی توسط نظامیان روسی مستقر در خاک سوریه به وجود آمده که تامین کننده کنترل اوضاع در این منطقه هستند.

یادآوری می شود، سازمان ملل متحد مجبور شد تا در سال 2013، پس از حمله گروه‌های مسلح تروریستی به منطقه بلندی‌های جولان، برنامه مأموریت حفاظت از صلح خود در خطوط مرزی سوریه و اسرائیل را متوقف کند. نیروهای حافظ صلح سازمان ملل ، گشت‌زنی‌های خود را در این منطقه در ماه سپتامبر سال 2018 از سر گرفتند. نیروهای پلیس نظامی روسیه مسئولیت همراهی و تامین امنیت صلح‌بانان سازمان ملل در منطقه را برعهده دارند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد