هشدار صریح و شدید اللحن اردوغان به نیوزیلند

سه شنبه 28 اسفند 1397
21:34
هشدار صریح و شدید اللحن اردوغان به نیوزیلند
رئیس‌جمهور ترکیه تأکید کرد اگر دولت نیوزیلند تقاص خون مسلمانانی که در حمله تروریستی اخیر به شهادت رسیدند را نگیرد، ترکیه می‌داند که این کار را چگونه انجام دهد.

العالم - ترکیه

به گزارش رویترز، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه با خطاب قرار دادن فردی که روز جمعه دهها نفر از نمازگزاران مسلمان را در دو مسجد در شهر کرایست‌چرچ نیوزیلند به خاک و خون کشید، گفت: «تو 50 نفر از برادران و خواهران ما را شرورانه به قتل رساندی. تو تقاص این کار خود را خواهی پرداخت. اگر نیوزیلند تو را وادار به پرداخت تقاص این جنایت نکند، ما می‌دانیم که چگونه تو را به طریقی مجبور به این کار کنیم.»

اردوغان که در بین هزاران نفر از مردم کشورش سخن می‌گفت، در ادامه خاطرنشان ساخت: «ترکیه اشتباه کرد که 15 سال پیش مجازات اعدام را از قوانین خود کنار گذاشت. نیوزیلند نیز اکنون باید ترتیباتی اتخاذ کند که عامل جنایت اخیر با مجازات اعدام مواجه شود.»

روز جمعه در حمله تروریستی یک فرد مسلح به مسجد النور و مسجدی دیگر در محله لینوود شهر کرایست‌چرچ نیوزیلند حین اقامه نماز جمعه، دست‌کم 50 نمازگزار جان خود را از دست داده و ده‌ها تن دیگر زخمی شدند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم