بوتفلیقه تنها در میان جریان های سیاسی الجزائر

پنج‌شنبه 1 فروردين 1398
21:32
احزاب سیاسی اصلی الجزایر یکی پس از دیگری حمایتشان را از حرکت مردم این کشور برای تغییر اعلام می کنند، آخرین جریان سیاسی، حزب جبهه آزادیبخش ملی حاکم و حزب تجمع ملی دمکراتیک بودند که از تظاهرات مردمی اعلام حمایت کردند.

العالم – آفریقا

عبدالعزیز بوتفلیقه -- رییس جمهور الجزائر -- و اطرافیانش در دفتر ریاست جمهوری دچار انزوای سیاسی شده اند.

معاذ بوشارب هماهنگ کننده جبهه آزادیبخش ملی و رئیس پارلمان الجزایر حمایتش را از حرکت مردمی اعلام کرد و ترسیم یک نقشه راه مشخص برای حل بحران و انتقال قدرت در این کشور را خواستار شد.

صدیق شهاب سخنگوی تجمع ملی دمکراتیک که عضو ائتلاف حاکم نیز هست گفت که نامزدی بوتفلیقه برای دوره پنجم اشتباهی بزرگ بود.

سپهبد قاید صالح رییس ستاد ارتش الجزایر نیز بر همبستگی ارتش با مردم تاکید کرد.

با اینکه بوتفلیقه در مارس 2019 درباره عدم نامزدی اش برای انتخابات ریاست جمهوری و تعویق انتخابات تا پس از اصلاح قانون اساسی و تدوین قانون اساسی جدید سخن گفت اما مردم معترض خواستار کناره گیری وی و معاونینش هستند.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز