اما و اگر فرانسه در برخورد با برجام/ لودریان: حمایت از برجام چک سفید امضا نیست

پنج‌شنبه 1 فروردين 1398
22:12
اما و اگر فرانسه در برخورد با برجام/ لودریان: حمایت از برجام چک سفید امضا نیست «ژان ایو لودریان» وزیر امور خارجه فرانسه روز پنجشنبه گفت که تلاش‌های اروپا برای زنده نگه داشتن برجام نباید به «چک سفید امضا» تعبیر شود.

العالم - اروپا

به گزارش رویترز، لودریان که در جلسه پارلمان فرانسه سخن می گفت، افزود : ما برغم خروج آمریکا از برجام، تلاش قابل توجهی برای حفظ توافق هسته‌ای داشته‌ایم.

وی ادامه داد: اما تلاش‌های ما برای حفظ این توافق در حکم چک سفید برای ایران بخصوص در زمینه مسائل حقوق بشر نیست.

صحبت های وزیر خارجه فرانسه در حالی است که تاکنون هیچ اقدام عملی ثمر بخشی از سوی اروپا برای حفظ برجام صورت نگرفته است؛ رفتار دوگانه غرب در خصوص برجام نوعی حمایت پنهانی از آمریکا در خروج از این توافق است.

فرانسه در حالی ایران را متهم به مسائل حقوق بشر می کند که این کشور در برخورد با تظاهرات موسوم به «جلیقه زردها» از ابزارهای خشن برای سرکوب تظاهرکنندگان استفاده کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

اعلام ۳ شرط مهم ایران برای پایان جنگ


ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد


دلیل سفر وزیر کشور پاکستان از زبان بقائی


دولت صنعا: هرگونه تشدید تنش با پاسخ شدیدتر یمن روبه رو می‌شود


سردار شکارچی : ابتکار عمل در تنگه‌ هرمز‌ در دست نیروهای‌ مسلح‌ قدرتمند‌ ایران‌ است


بقایی: تفاهم ایران و عمان مبنای ترتیبات آینده کشتیرانی در هرمز است


کارشناس عرب: ایران اکثر رادارهای هشدار زودهنگام آمریکا در منطقه را منهدم کرده است


تداوم حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به شهرهای جنوب لبنان


شهادت ۶ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه


وزیر شرایط اضطراری روسیه: علاقه‌مند به استفاده از تجربیات ایران در دوره جنگ هستیم