حمله با خودرو به عابران در چین 7 کشته بر جا گذاشت

جمعه 2 فروردين 1398
09:49
حمله با خودرو به عابران در چین 7 کشته بر جا گذاشت راننده یک خودرو روز جمعه در شهر زائویانگ در مرکز استان 'هوبی' به میان گروهی از عابران پیاده راند، بر اثر این حادثه 7 نفر کشته و 6 نفر دیگر زخمی شدند.

العالم- آسیا

راننده این خودرو در تعقیب و گریز بعد از حادثه و درگیری با پلیس کشته شد.
پلیس و مقام‌های قضایی استان هوبی بررسی انگیزه راننده از ارتکاب این جنایت را آغاز کرده اند با این حال اینکه این حادثه تروریستی بوده است یا خیر، هنوز مشخص نیست.
اگرچه جرایم خشونت آمیز در چین نسبت به بسیاری از کشورهای دیگر پایین است اما در چند سال گذشته مواردی از حمله با چاقو به دانش آموزان و همچنین مردم عادی در مدارس و خیابان های این کشور مشاهده شده است.
حمله یک مهاجم با چکش به دانش آموزان یک مدرسه ابتدایی در پکن، در اواسط دی ماه امسال 20 زخمی برجا گذاشت.
چهارم دی ماه امسال نیز یک راننده اتوبوس سرقتی با زیر گرفتن عابران پیاده در شهر 'لانگیان' استان فوجیان واقع در جنوب غربی چین، 5 نفر را کشت و 21 تن را هم زخمی کرد.
اول آذر امسال نیز یک راننده با حمله به دانش آموزان یک مدرسه ابتدایی در شمال شرق چین، پنج تن از آنان را کشت و 18 تن دیگر را هم زخمی کرد.
چهارم آبان ماه امسال نیز یک زن مسلح با چاقوی آشپزخانه، به تعدادی از کودکان یک مهد کودک در شهر 'چونگ چینگ' در جنوب غربی این کشور حمله کرد و 14 نفر آنها را زخمی نمود.
اردیبهشت امسال نیز فردی مسلح به سلاح سرد با حمله به دانش‌آموزان یک مدرسه متوسطه در شمال شرقی چین که در حال بازگشت از مدرسه بودند 7 نفر آنها را کشت.
همچنین تیر ماه امسال نیز به دلیل حمله یک فرد مسلح با چاقو در شهر «شی‌ان» این کشور، 9 نفر از جمله یک کودک زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی