در پی وقوع حادثه دجله

نخست‌وزیر عراق خواستار برکناری استاندار نینوی شد

شنبه 3 فروردين 1398
02:27
نخست‌وزیر عراق خواستار برکناری استاندار نینوی شد «عادل عبدالمهدی» نخست وزیر عراق در پیامی به رئیس پارلمان این کشور خواستار برکناری استاندار نینوی و دو معاونش در پی حادثه واژگونی کشتی تفریحی در رود دجله شد.

العالم-العراق

به گزارش السومریه نیوز، «عادل عبدالمهدی» نخست وزیر عراق در پیامی به «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان این کشور از او خواست تا استاندار نینوی و دو تن از معاونانش را به دلیل اهمال کاری برکنار کند.

در متن نامه درخواست عبدالمهدی که در پی حادثه غرق شدن بیش از 120 نفر از شهروندان عراقی تقدیم ریاست پارلمان شده، آمده است: «هدر دادن اموال عمومی و سوء استفاده از موقعیت شغلی و اهمال کاری و کوتاهی در مسئولیت پذیری (در خصوص این حادثه) بر همگان روشن است، لذا طبق ماده‌ هفتم و سی و هشتم قانون اساسی کشور، پیشنهاد می کنم که استاندار نینوی و دو معاونش برکنار شوند».

روز پنجشنبه گذشته یک کشتی تفریحی به دلیل اضافه بار در رود دجله و در نزدیکی موصل (استان نینوی) واژگون شد که بیش از 120 نفر از سرنشینان آن غرق شدند.

نخست‌وزیر عراق در پی وقوع این حادثه دلخراش، سه روز عزاری عمومی در سراسر کشور اعلام کرد.

0% ...

آخرین اخبار

حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد


پرواز کسری تجاری ترکیه؛ جهش ۹ درصدی در هشت ماه پرچالش


سرشماری ۱۴۰۵به روش داده‌های ثبتی و مراجعه حضوری انجام می شود


برخورد سومین نفتکش به مین دریایی+ فیلم