نیروهای دموکراتیک سوریه پایان خلافت داعش را اعلام کردند

شنبه 3 فروردين 1398
12:55
نیروهای دموکراتیک سوریه پایان خلافت داعش را اعلام کردند شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» اعلام کردند که توانسته‌اند بر شهرک الباغوز در شرق سوریه مسلط شوند.

العالم - سوریه

شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (تحت حمایت آمریکا) امروز شنبه از تسلط بر شهرک «الباغوز» واقع در استان دیرالزور (شرق سوریه) خبر دادند.

«مصطفی بالی» مسئول مرکز اطلاع‌رسانی نیروهای دموکراتیک سوریه در صفحه توئیتر خود اعلام کرد که «الباغوز آزاد و پیروزی نظامی در برابر داعش محقق شد».

شبکه خبری «رووداو» به نقل از بالی گزارش داد که «این پیروزی را به همه خانواده‌های جان باختگان و زخمی‌های خود تقدیم می‌کنیم؛ کسانی که اگر جانفشانیهای آنان نبود، این پیروزی محقق نمی‌شد».

وی ادعا کرد که «پس از جانفشانی‌های زیاد» خبر نابودی داعش را «اعلام می‌کنیم و بار دیگر عهد می‌بندیم که جنگ را ادامه دهیم، باقی مانده آنان را تا نابودی کاملشان تعقیب کنیم».

بالی اواخر اسفند سال گذشته اعلام کرده بود که شبه‌نظامیان کُرد توانسته‌اند بر اردوگاه الباغوز مسلط شوند.

وی همچنین خبر داد که شبه‌نظامیان کُرد توانسته‌اند 157 عنصر داعش را بازداشت کنند؛ عناصری که «تجارب زیادی در جنگ دارند و بیشتر آنان، شهروندان خارجی هستند که در عملیات نیروهای رنجر در الباغوز» دستگیر شدند.

شبه‌نظامیان کُرد در حالی مدعی مبارزه با داعش هستند که بارها اخبار مربوط به توافق آنان به همراه نظامیان آمریکا با این گروه منتشر شد و آمریکا توانست بیش از 50 تن طلا را از چنگ داعش خارج کنند.

توافق کُردها و نیروهای آمریکایی با داعش مسبوق به سابقه است؛ به گونه‌ای که در جریان تسلط بر شهر رقه که مرکز خلافت خود خوانده داعش بود، شبه‌نظامیان کُرد چهار هزار داعشی را از این شهر خارج کرده و به دیرالزور انتقال دادند تا در این منطقه با ارتش سوریه بجنگند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است