سخنگوی دولت نجات ملی یمن اعلام کرد؛

تلاش ائتلاف متجاوز سعودی برای عقب نشینی آبرومندانه از یمن

يکشنبه 4 فروردين 1398
16:08
تلاش ائتلاف متجاوز سعودی برای عقب نشینی آبرومندانه از یمن 
سخنگوی دولت «نجات ملی» یمن تأکید کرد ائتلاف سعودی اعمال فشار بر جبهه‌های مختلف به منظور خروج آبرومندانه از یمن را تشدید کرده است.

العالم - یمن

«ضیف‌الله الشامی»، سخنگوی دولت نجات ملی یمن، گفت تجاوزات جنایتکارانه ائتلاف سعودی هیچ فرقی بین پایگاه نظامی و مدنی قائل نیست.

الشامی در مصاحبه با شبکه المیادین افزود دشمن در حال فروپاشی است و ارتش یمن از توانمندی بالایی برخوردار است.

سخنگوی دولت «نجات ملی» همچنین اظهار داشت نبرد با ائتلاف متجاوز سعودی در حال اتمام است چرا که گزینه‌های این ائتلاف به پایان رسیده است.

الشامی تصریح کرد: «ائتلاف سعودی اعمال فشار بر جبهه‌های مختلف برای خروج آبرومندانه از نبرد را تشدید کرده است».

وی اشاره کرد سفر دوره‌ای وزرای خارجه آمریکا و انگلیس به منطقه نیز تأکیدی بر استمرار حمایت از متحدانشان است.

الشامی در ادامه گفت روسیه برای حفظ روابط خود با تمامی طرف‌های درگیر در یمن تلاش می‌کند اما در عین حال از پاره‌ای جنایت‌ها نیز چشم‌پوشی می‌کند.

سخنگوی دولت نجات ملی یمن همچنین یادآور شد در حال حاضر اقداماتی برای جلب عناصر القاعده و داعش و اعطای مناصبی به آنها در یمن با وجود تحت تعقیب بودن این افراد، در جریان است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است