راهبرد جدید اروپا برای مقابله با قدرت نمایی و نفوذ نظامی چین

يکشنبه 4 فروردين 1398
16:56
راهبرد جدید اروپا برای مقابله با قدرت نمایی و نفوذ نظامی چین اروپا اعلام کرد برای مقابله با آنچه نفوذ نظامی فزاینده چین خوانده است توان عملیاتی خود را در منطقه اقیانوس هند و آرام افزایش خواهد داد.

العالم - اروپا

تارنمای روزنامه اس سی هنگ کنگ نوشت اتحادیه اروپا خاطر نشان کرده که در جریان سفر شی جین پینگ رییس جمهوری خلق چین به فرانسه و ایتالیا این موضوع را با مقام های چینی مورد رایزنی قرار داده است.

کشورهای اروپایی افزوده اند حضور آنها در منطقه اقیانوس آرام و هند با افزایش کشتیرانی و اعزام ناوهایشان به این منطقه بیشتر خواهد شد و این برای مقابله با چین اقدامی ضروری محسوب می شود.

این اتحادیه تاکید کرده است حضور بیشتر در منطقه یاد شده از هم اکنون در دستور کار قرار گرفته و سیاست کشورهای این قاره مقابله با نفوذ فزاینده چین در دریای جنوبی است.

ارزش تجارت منطقه دریای جنوبی چین معادل 3 تا 5 هزار میلیارد دلار در سال است که گفته می شود این رقم معادل یک سوم از تجارت جهانی است.

برخی اعضای اتحادیه اروپا همصدا با آمریکا از ساخت و سازهای چین در دریای جنوبی و نفوذ فزاینده نظامی این کشور در این منطقه ابراز نگرانی کرده اند.

فرانسه از سال 2014 میلادی کشتیرانی و گشت زنی در این دریا را افزایش داده و آمریکا نیز شمار بیشتری از جنگنده ها و ناوهایش را به این پهنه آبی اعزام کرده است.

قرار است در سال جاری میلادی فرانسه و دانمارک شماری از کشتی ها و ناوهایشان را در حمایت از کشتیرانی آزاد به اقیانوس هند و آرام اعزام کنند.

برخی از گزارش ها حاکی است که در اروپا موضوع برگزاری رزمایش های مشترک با هند و ژاپن در منطقه مطرح شده است تا به این شکل به پکن پیامی ارسال شود مبنی بر اینکه نمی تواند صاحب بلامنازع دریای جنوبی باشد.از جمله اینکه فرانسه قصد دارد به همراه ارتش ژاپن رزمایش برگزار کند و انگلستان در کنار اعزام ناو به دنبال ایجاد پایگاه در اقیانوس آرام است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود