حمله موشکی به تل‌آویو، برنامه سفر نتانیاهو به آمریکا را به هم زد

دوشنبه 5 فروردين 1398
10:34
حمله موشکی به تل‌آویو، برنامه سفر نتانیاهو به آمریکا را به هم زد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دنبال حمله موشکی به تل‌آویو که حداقل هفت زخمی بر جا گذاشته، مجبور شده برنامه سفر خود به آمریکا را تغییر داده و سخنرانی خود در لابی «آیپک» را هم لغو کند.

العالم - فلسطین اشغالی

منابع رسانه‌ای صهیونستی خبر دادند که حمله موشکی به تل‌آویو برنامه سفر نخست‌وزیر این رژیم به آمریکا و سخنرانی او در لابی «آیپک» را به هم زده و او زودتر از موعد به فلسطین اشغالی برمی‌گردد.

صبح امروز دوشنبه رسانه‌های بین‌المللی در خبری فوری از حمله موشکی به شمال تل‌آویو خبر دادند و ارتش رژیم صهیونیستی هم این خبر را تایید کرد.

بنا بر گفته ارتش این رژیم، بر اثر حمله موشکی به تل‌آویو از نوار غزه حداقل هفت نفر از ساکنان رژیم صهیونیستی زخمی شدند.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که برای دیدار با «دونالدترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و سخنرانی در نشست سالیانه لابی پر نفوذ «آیپک»، شب گذشته به واشنگتن آمده، در واکنش به این حمله مجبور به تغییر برنامه سفر خود شده است.

بنا بر گزارش رسانه‌های صهیونیستی، نتانیاهو برای سخنرانی در نشست آیپک حضور نخواهد یافت و امروز دوشنبه بعد از دیدار با ترامپ، زودتر از موعد واشنگتن را به مقصد فلسطین اشغالی ترک می‌کند.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که در آمریکا حضور دارد، به این حمله موشکی واکنش نشان داده است.

او اعلام کرده که با رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی و دیگر سران اطلاعاتی و نظامی درباره حمله موشکی به تل‌آویو صحبت کرده است.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی افزود: «ما پاسخ قدرتمندی به این حمله خواهیم داد. با توجه به تحولات امنیتی کنونی، من تصمیم گرفتم که سفرم به ایالات متحده را کوتاه کنم. ظرف چند ساعت آینده من با رئیس‌جمهور ترامپ دیدار خواهم کرد و فورا بعد از آن به اسرائیل برمی‌گردم».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نیکزاد: باز یا بسته بودن تنگه هرمز را قیمت سوخت در آمریکا تعیین می‌کند


پاسخ مصری ها به وزیر صهیونیست: به ما حمله کنید؛ اسرائیل محو خواهد شد


پزشکیان: می‌توانیم نقشه راه همکاری‌های راهبردی و بلندمدت ایران و هند را پایه‌ریزی کنیم


امیر اکرمی‌نیا: ذخیره بزرگی از تجهیزات جدید در اختیار ارتش است


وزارت اطلاعات: ۳ هسته‌ی عملیاتی گروهک تروریستی - تکفیری در جنوب شرق منهدم شدند


یورش نظامیان صهیونیست به دانشگاه بیرزیت و هتک حرمت مسجدالاقصی


وزیر خارجه آلمان: پوتین در پی احیای اتحاد جماهیر شوروی است


پاسخ کوبنده نماینده ایران به گزافه‌گویی‌ نماینده رژیم بحرین


حملات سعودیها به صعده و حجه یمن/ هلاکت 200 شبه نظامی مورد حمایت عربستان


بازداشت بیش از ۶ هزار نفر در فرانسه از آغاز اعتراضات دانش‌آموزی