رأی منفی نمایندگان اردن به قرارداد گازی با اسرائیل

چهارشنبه 7 فروردين 1398
07:35
رأی منفی نمایندگان اردن به قرارداد گازی با اسرائیل نمایندگان پارلمان اردن به قرارداد واردات گاز از رژیم صهیونیستی رأی منفی دادند.

العالم - اردن

به گزارش رسانه‌های اردنی، نمایندگان پارلمان اردن عصر سه‌شنبه قرارداد گازی با رژیم صهیونیستی را رد کردند و خواستار لغو آن شدند.

رجائی المعشر معاون نخست وزیر اردن خواستار مهلت شده است تا دولت بتواند نظر دادگاه قانون اساسی درباره صلاحیت پارلمان برای اعلام نظر درخصوص قرارداد گازی با اسرائیل را جویا شود.

صدها اردنی روز جمعه گذشته در مخالفت با قرارداد واردات گاز از رژیم صهیونیستی و سیاست‌های دولت در قبال این قرارداد در امان پایتخت این کشور تظاهرات کردند.

شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی که کمپین "گاز دشمن به‌منزله اشغالگری است" خواستار برگزاری آن شده بود بر مخالفت خود با قرارداد واردات گاز از رژیم صهیونیستی تأکید کردند و گفتند که این قرارداد به‌منزله ضربه به حاکمیت اردن و حمایت از اقتصاد رژیم اشغالگر هست.

شهروندان اردنی در این راهپیمایی با سردادن شعارهایی از دولت اردن خواستند که اقداماتی جسورانه همچون اخراج سفیر رژیم صهیونیستی از امان و فراخواندن سفیر اردن از تل‌آویو شدند و تأکید کردند که اسرائیل وحشیانه‌ترین اقدامات تروریستی را علیه ملت فلسطین انجام می‌دهد.

شرکت ملی برق اردن مهر ماه 1395 ه.ش. قراردادی برای واردات حدود 45 میلیارد مترمکعب گاز طبیعی از فلسطین اشغالی به‌مدت 15 سال امضا کرد که ارزش این قرارداد 15 میلیارد دلار اعلام شد.

هاله زواتی وزیر نیرو و منابع زیرزمینی اردن پیش از این گفته بود که لغو قرارداد گاز با رژیم صهیونیستی یک و نیم میلیارد دلار به اردن خسارت وارد می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد


پرواز کسری تجاری ترکیه؛ جهش ۹ درصدی در هشت ماه پرچالش


سرشماری ۱۴۰۵به روش داده‌های ثبتی و مراجعه حضوری انجام می شود


برخورد سومین نفتکش به مین دریایی+ فیلم


هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه