صادرات پیاز و سیب زمینی ممنوع شد

يکشنبه 11 فروردين 1398
08:08
صادرات پیاز و سیب زمینی ممنوع شد وزیر صنعت، معدن و تجارت، در ابلاغی به گمرکات کشور، صادرات سیب‌زمینی و پیاز را ممنوع اعلام کرد.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

رضا رحمانی طی نامه‌ای به گمرکات کشور، به منظور مدیریت و تنظیم بازار داخلی صادرات سیب زمینی و پیاز را از ۱۵ فروردین ۹۸ تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام کرد.

در این نامه آمده است:

به منظور مدیریت و تنظیم بازار داخلی ‌از تاریخ ۹۸.۰۱.۱۵ تا اطلاع ثانوی صادرات سیب زمینی و پیاز ممنوع می‌باشد.

همچنین صادرات گوجه فرنگی بر اساس ضوابط بسته‌بندی ابلاغی، طی نامه مورخ ۹۷.۱۲.۲۶ سازمان توسعه تجارت ایران و با تأیید وزارت جهاد کشاورزی و صادرات رب گوجه فرنگی و فرآورده‌های مرتبط با آن در بسته‌بندی مصرف‌کننده (کمتر از ۵ کیلوگرم) بلامانع می‌باشد.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است


رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد


صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است


کشف یک میدان گازی بزرگ در جنوب ایران


هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.