شهادت جوان فلسطینی در کرانه باختری

سه شنبه 13 فروردين 1398
10:57
شهادت جوان فلسطینی در کرانه باختری بامداد امروز شاهد درگیری میان جوانان فلسطینی و نظامیان صهیونیستی در شهرهای مختلف کرانه باختری بود و طی آن یک جوان فلسطینی به شهادت رسید.

العالم - فلسطین

بامداد امروز (سه‌شنبه) مناطق مختلف کرانه باختری از جمله اردوگاه «قلندیا» شاهد درگیری میان جوانان فلسطینی و نظامیان رژیم صهیونیستی بود.

در این درگیری‌ها، نظامیان رژیم صهیونیستی به سمت یک جوان فلسطینی به نام « محمد علی دار عدوان» از فاصله صفر شلیک و سپس وی را بازداشت کردند، ساعتی بعد شهادت وی اعلام شد.

فارس

خبرگزاری «صفا» نیز اعلام کرد، نظامیان رژیم صهیونیستی دست بازداشت و یورش‌های گسترده در مناطقه مختلف کرانه باختری زدند.

آنها وارد منزل «عبدالکریم زبیدی» شهردار سلفیت شدند، آن را تفتیش کردند و ابلاغیه‌ای مبنی بر مراجعه وی به اطلاعات رژیم صهیونیستی تحویل دادند.

اوضاع شهرهای جنین و قلقیلیه نیز به همین شکل بود و نظامیان صهیونیستی در برخی از موارد از گاز اشک‌آور استفاده کردند.

بازداشت عضو حماس

نظامیان رژیم صهیونیستی صبح امروز «حسن یوسف» از اعضای حماس را در شهر «بیتونیا» در نزدیکی رام‌الله کرانه باختری بازداشت مردند.

«اویس» فرزند وی اعلام کرد، صهیونیست‌ها به منزلشان هجوم آورده‌اند و پدرش را به مکان نامعلومی منتقل کرده‌اند.

حسن یوسف پس از چندین ماه بازداشت در اکتبر سال گذشته از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد شده بود.

انتهای پیام/

0% ...

آخرین اخبار

اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه