حملات ارتش یمن به مواضع مزدوران متجاوز عربستان

جمعه 16 فروردين 1398
06:48
حملات ارتش یمن به مواضع مزدوران متجاوز عربستان نیروهای یمنی مواضع ارتش عربستان در منطقه عسیر و نجران واقع در جنوب این کشور را هدف قرار دادند.

العالم - یمن

به گزارش شبکه خبری المسیره، مواضع مزدوران ارتش عربستان هدف توپخانه نیروهای ارتش و کمیته های مردمی قرار گرفت و تلفات سنگینی به آنها وارد شد.

یمن همچنین روز گذشته پیشروی مزدوران ارتش عربستان را در الربوعه در هم شکست که بر اثر آن شماری از مزدوران سعودی کشته و زخمی شدند.

المسیره در خبر دیگری اعلام کرد که ارتش یمن یک فروند موشک زلزال 1 به محل تجمع نیروهای سعودی در نجران شلیک کرد که بر اثر آن شماری از نظامیان سعودی کشته و زخمی شدند.

عربستان و امارات از ششم فروردین سال 94 در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده ای را علیه یمن فقیرترین کشور عربی آغاز کردند تا به بهانه بازگرداندن عبدربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی این کشور به قدرت، به اهداف و زیادخواهی های سیاسی خود جامه عمل بپوشانند.

جنگ علیه یمن تاکنون بیش از 16 هزار کشته بر جای گذاشته و میلیون‌ها یمنی را با بحران شدید گرسنگی و قحطی روبه رو کرده است، به گونه ای که سازمان ملل متحد در گزارشی، قحطی در این کشور را 'بزرگ‌ ترین فاجعه انسانی' نامید. شمار زیادی از این کشته ها را زنان و کودکان تشکیل می دهند.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو