استقرار قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) در بخش جاده‌سازی لرستان

جمعه 16 فروردين 1398
13:04
استقرار قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) در بخش جاده‌سازی لرستان فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) گفت: در لرستان از قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) خواسته شده که در بخش جاده‌سازی کمک و امکانات را در این منطقه مستقر کنیم.

العالم - ایران / سیاسی

سعید محمد صبح امروز در بدو ورود به فرودگاه این شهرستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) با توجه به توان و امکانات مهندسی خود، از نخستین لحظات وقوع سیلاب‌ها در اواخر سال کشور همه تجهیزات و کارگاه‌ها را در اختیار ستاد بحران استان‌های سیل‌زده قرار داد.

وی خاطرنشان کرد: تقریبا نخستین واحدهای مهندسی که به محل وقوع سیل رسیدند مجموعه قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) با استعدادی حدود 385 دستگاه ماشین‌آلات و 700 نفر نیروی انسانی بود.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) با بیان اینکه مجموعه قرارگاه خدمات بسیاری را در زمینه‌های طراحی،مهندسی و تخلیه آب در استان گلستان انجام داد، افزود: انتقال آب، انحراف آب، تعمیق و تعریض رودخانه‌ها، احداث جاده‌ها، احداث پل‌های موقت برای تردد و ساماندهی خروجی آب از دیگر اقدامات مؤثر فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) در گلستان بود.

محمد تصریح کرد: در استان خوزستان نیز با توجه به امکان سیلاب در کرخه و مشکلات احتمالی در حوزه دز و کرخه، در هورالعظیم نقاطی را برای بهبود بخشیدن به تخلیه آب در حال باز کردن هستیم که در صورت وقوع سیل با اقدامات پیشگیرانه خسارات آن کاهش یابد.

وی با بیان اینکه تخلیه آب در هورالعظیم از شب گذشته آغاز شده است، بیان داشت: امیدواریم امروز این اقدام به پایان برسد تا سبب اطمینان خاطر برای شهروندان خوزستانی شود.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) ادامه داد: احداث سدهایی که از گذشته توسط سپاه و قرارگاه خاتم همچون کرخه، گتوند و کارون 3 و4 انجام گرفت و متأسفانه توسط برخی افراد ناآگاه مورد حمله قرار می‌گیرد امروز خوزستان را حفظ کرده است.

محمد با بیان اینکه با احداث این سدها با حداقل خسارت مواجه هستیم، گفت: در غیر این صورت امروز حدود 18 هزار مترمکعب در ثانیه آب وارد خوزستان می‌شد.

وی اظهار داشت: در لرستان نیز از قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) خواسته شده که در بخش جاده‌سازی کمک و امکانات را در این منطقه مستقر کنیم.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) با بیان اینکه محور خرم‌آباد به بروجرد از قبل به این قرارگاه واگذار شده بود، گفت: روز گذشته اطلاع داده شد که نیاز به کمک بیشتری هست و بنابراین امکانات را در حدود 30 دستگاه ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین را برای بازگشایی راه اعزام کردیم.

محمد خاطرنشان کرد: همه امکانات را برای خدمت‌رسانی به مردم لرستان به کار خواهیم گرفت تا هر چه سریع‌تر راه را باز کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند