صبح امروز

سرلشکر باقری در مناطق سیل‌زده پلدختر حضور یافت

شنبه 17 فروردين 1398
11:48
سرلشکر باقری در مناطق سیل‌زده پلدختر حضور یافت رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح صبح امروز در مناطق سیل‌زده شهرستان پلدختر حضور یافت.

العالم - ایران

به گزارش سپاه نیوز، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح صبح امروز (شنبه) در مناطق سیل‌زده شهرستان پلدختر حضور یافت و با بازدید از این مناطق در جریان روند امدادرسانی عوامل امدادی و نیرو‌های مسلح قرار گرفت.

وی همچنین شب گذشته نیز با حضور در نشست فرماندهی عملیات امدادرسانی نیرو‌های مسلح در لرستان و غرب کشور در لشکر ۸۴، ضمن تاکید بر هماهنگی دقیق، تدابیر لازم را به فرماندهان عملیاتی ابلاغ کرد و سپس راهکار‌های افزایش کمیت و کیفیت خدمات نیرو‌های مسلح در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه، فرماندهان نیرو‌های مسلح اعم از سپاه، ارتش، ناجا و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) نیز به ارائه گزارشی از مشکلات، موانع و نحوه امدادرسانی به مردم سیل‌زده استان پرداختند.

0% ...

آخرین اخبار

الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو