درگیری ارتش سودان با نیروهای امنیتی این کشور و اخبار ضد و نقیض درباره فرار «عمر البشیر»

دوشنبه 19 فروردين 1398
18:12
درگیری ارتش سودان با نیروهای امنیتی این کشور و اخبار ضد و نقیض درباره فرار «عمر البشیر»
تلاش نیروهای امنیتی سودان برای متفرق کردن تحصن‌کنندگان در مقابل مقر وزارت دفاع با مقابله نیروهای ارتش مواجه شد که در جریان این تنش یک نیروی ارتشی کشته شد.

العالم - آفریقا

نیروهای امنیتی سودان قصد داشتند با استفاده از گاز اشک‌آور تحصن‌کنندگان در مقابل وزارت دفاع در خارطوم را متفرق کنند که نیروهای ارتش مانع آن شدند.

خبرگزاری رویترز به نقل از شاهدان عینی گزارش داد نیروهای امنیتی به سمت تحصن‌کنندگان حمله کرده و شروع به شلیک گاز اشک‌آور کردند که دقایقی بعد نیروهای ارتش خود را به مکان تحصن رسانده و از نیروهای امنیتی خواستند تا مکان تحصن را ترک کنند.

شبکه اسکای‌نیوز نیز گزارش داد یکی از نیروهای ارتش سودان در جریان تبادل آتش‌ با نیروهای امنیتی در خارطوم کشته شد.

هزاران نفر از معترضان روز یکشنبه(دیروز) با برپایی چادرهایی در مقابل مقر اقامت «عمر البشیر» رئیس‌جمهور این کشور در خارطوم تحصن کردند.

شورای دفاع و امنیت ملی سودان روز شنبه نشستی را با حضور البشیر برگزار و بر ضرورت اهتمام به مطالبات معترضان تأکید کرد.

سودان از ۱۹ دسامبر گذشته شاهد برگزاری تظاهرات‌های اعتراض‌آمیز است که در ابتدا تظاهرات‌کنندگان به تورم و نابسامانی اوضاع معیشتی اعتراض داشتند اما اکنون خواهان کناره‌گیری البشیر از قدرت هستند.

اخبار ضد و نقیض درباره فرار البشیر

برخی سایت‌های خبری سودان از نابسامانی اوضاع این کشور و فرار «عمر البشیر» رئیس‌جمهور سودان خبر می‌دهند.

وبگاه «الیوم‌السابع» به نقل از سایت «السوشیال میدیا» سودان گزارش داد که البشیر از کشور فرار کرده است. هنوز هیچ بیانیه رسمی در این باره صادره نشده است.

در حالیکه تحصن معترضان مقابل محل اقامت البشیر در خارطوم وارد سومین روز متوالی شده است، شورای دفاع ملی سودان روز شنبه در بیانیه‌ای بر ضرورت اتحاد ملی و اتخاذ تدابیری به منظور تقویت صلح و ثبات در کشور تأکید کرد.

در بیانیه این شورا آمده بود معترضان جزئی از ملت سودان هستند که بایستی به خواسته‌های آنها توجه و از کشیده شدن کشور به سمت فتنه و آشوب جلوگیری شود.

پیش از این برخی رسانه‌ها گزارش داده بودند یک گزارش محرمانه که از سفارت یک کشور حاشیه خلیج‌فارس در واشنگتن لو رفته است، نشان می‌دهد آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) تصمیم دارد سرلشگر «صلاح عبدالله محمد صالح» ملقب به «صلاح قوش» رئیس دستگاه اطلاعات و امنیت ملی سودان را به عنوان جانشین البشیر تعیین کند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا