استقبال بحرین از اقدام آمریکا علیه سپاه پاسداران ایران

دوشنبه 19 فروردين 1398
20:43
استقبال بحرین از اقدام آمریکا علیه سپاه پاسداران ایران وزارت خارجه بحرین از اقدام آمریکا علیه سپاه پاسداران استقبال کرد.

العالم - بحرین

وزارت خارجه بحرین از اقدام آمریکا در قراردادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی استقبال کرد.

دولت آمریکا در ادامه سیاست فشار بر ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به فهرست سازمان‌های تروریستی خود اضافه کرد. این نخستین بار است که کاخ سفید نیروهای مسلح رسمی یک کشور خارجی را سازمان تروریستی معرفی می‌کند.

در ایران، «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در پیامی در توئیتر به اقدام آمریکا در قرار دادن نام سپاه پاسداران در لیست گروه‌های تروریستی واکنش نشان داد و این اقدام را «هدیه انتخاباتی گمراه کننده دیگر به نتانیاهو و اقدام ماجراجویانه خطرناک دیگری از آمریکا در منطقه» توصیف کرد.

0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: ۹۳۶ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی؛ تاوان خواهند داد


دیدار نماینده عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی در نیویورک


دیدار وزیر امور خارجه بلاروس با عراقچی در نیویورک


فرهنگ دفاع مقدس دکترین ملی برای مواجهه با تهدیدات در روزهای سخت است/ دیپلماسی به معنای تسلیم نیست؛ به معنای تبدیل قدرت میدان به دستاورد سیاسی است


انتقاد صریح رئیس جمهور برزیل از سازمان ملل و گوترش


دستخط رهبر معظم انقلاب خطاب به سردار سید مجید موسوی فرمانده هوافضای سپاه


اف ۱۶ ارتش آمریکا در آلمان سقوط کرد


دیدار وزیران خارجه ایران و ایتالیا در نیویورک


دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه سوئیس در نیویورک


مقام معظم رهبری: فتح قلّه‌های پیشرفت، مأموریت تاریخیِ دانش‌آموزان و دانشجویان است