سوریه قویا تصمیم وقیحانه آمریکا علیه سپاه پاسداران را محکوم کرد؛

دوشنبه 19 فروردين 1398
21:42
سوریه قویا تصمیم وقیحانه آمریکا علیه سپاه پاسداران را محکوم کرد؛ یک منبع رسمی در وزارت خارجه سوریه تصمیم وقیحانه دولت آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را شدیدا محکوم کرد.

العالم - سوریه

وزارت خارجه سوریه تصمیم وقیحانه دولت آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به شدت محکوم کرد و آن را تجاوزی آشکار به حاکمیت جمهوری اسلامی ایران دانست.

یک منبع رسمی در وزارت خارجه سوریه گفت که این اقدام آمریکا به منزله مدال افتخار برای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و اعتراف به نقش محوری آن در دفاع از حاکمیت جمهوری اسلامی ایران است.

کاخ سفید روز دوشنبه در اقدامی بی‌سابقه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را در فهرست گروههای تروریستی خود قرار داد؛ اقدامی که البته بدون پاسخ نماند و شورای عالی امنیت ملی ایران بلافاصله ستاد فرماندهی نیروهای آمریکایی در خاورمیانه و شرق آفریقا موسوم به سنتکام و کلیه نیروهای وابسته به آن را تروریستی اعلام کرد.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود