ترکیه 27 مظنون به عضویت در داعش را بازداشت کرد

سه شنبه 20 فروردين 1398
23:12
ترکیه 27 مظنون به عضویت در داعش را بازداشت کرد نیروهای امنیتی ترکیه 27 نفر را در 17 استان به ظن عضویت در گروه تروریستی داعش دستگیر کردند.

العالم - ترکیه

نیروهای امنیتی ترکیه به دستور دادستانی کل استان ساکاریا در شمال‌غربی کشور 27 نفر را در 17 استان به ظن عضویت در گروه تروریستی داعش دستگیر کردند.

خبرگزاری آناتولی گزارش داد که این دستگیری‌ها در چارچوب ممانعت از فعالیت‌های مخرب گروه تروریستی داعش انجام شده است.

منابع ترکیه‌ای تاکید کردند که مراحل اداری مربوط به دستگیری این 27 نفر در جریان است.

از سوی دیگر، «سلیمان سویلو» وزیر کشور ترکیه روز سه شنبه در سخنانی به مناسبت صد و هفتاد و چهارمین سالگرد تاسیس تشکیلات پلیس ترکیه در هتلی در آنکارا اعلام کرد که از آغاز سال جاری تاکنون ۱۳ سرکرده گروه‌های تروریستی مختلف را از پای درآورده‌ایم.

وی اظهار داشت: درحالی که ظرف 4 ماه نخست سال جاری میلادی، ۲۶ نفر به گروه‌های تروریستی مختلف پیوستند، 66 تروریست نیز تسلیم شدند. نیروهای امنیتی ترکیه همچنین از سال ۲۰۱۷ تاکنون، ۳ هزار و ۵۲۸ عضو پ.ک.ک را از پای درآورده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه