وزیر خارجه ژاپن: در مورد ایران از آمریکا تبعیت نمی کنیم

چهارشنبه 21 فروردين 1398
07:45
وزیر خارجه ژاپن: در مورد ایران از آمریکا تبعیت نمی کنیم
وزیر خارجه ژاپن می گوید کشورش در اقدام آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران از واشنگتن پیروی نخواهد کرد.

العالم _ آسیا

'تارو کونو' سه شنبه شب در جمع خبرنگاران در توکیو اظهارداشت: ژاپن در مورد تروریستی خواندن سپاه قصد ندارد از آمریکا تبعیت کند اما توقف برنامه توسعه موشکی ایران چیزی است که برای ثبات منطقه ای مورد نیاز است.

وزیر امور خارجه ژاپن تاکید کرد که کشورش رابطه نزدیک خود با ایران را حفظ کرده است.

او گفت: توکیو آنچه را که برای این کشور ضروری است بیان می کند و به فعالیت برای حل مشکلات از طریق بحث و گفت و گو ادامه می دهد.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد که واشنگتن، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به‌ عنوان 'سازمان تروریستی خارجی' تعیین کرده است.

به دنبال این اقدام خصمانه آمریکا، شورای عالی امنیت ملی در اقدامی متقابل دولت آمریکا را حامی تروریسم و فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام را گروه تروریستی معرفی کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

حمله عربستان به استان صعده یمن


شنیده شدن صدای انفجار در اربیل عراق و تعلیق پروازها


سپاه: سید مقاومت زنده است؛ راهش در اوج شکوه و اقتدار ادامه دارد


یحیی سریع: عربستان ۲۶ حمله هوایی در ۲۴ ساعت گذشته علیه یمن انجام داد


تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به خاک سوریه


پیام عراقچی به مناسبت دومین سالگرد شهادت شهید سید حسن نصرالله


«یا بازار احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید!»؛ واکنش قالیباف به ادعای واشنگتن


انیمیشن لگویی از دومین غنیمت زیردریایی هوشمند آمریکایی در تنگه هرمز


بصیرت و شجاعت در آینه مقاومت؛ تجلیل وزارت خارجه از مقام ماندگار شهید نصرالله


گره‌گشایی از ترانزیت در مرز ارمنستان؛ رفع موانع سوخت و گمرک در دستور کار است