رئیس‌جمهور اندونزی با شاه سعودی دیدار کرد

دوشنبه 26 فروردين 1398
12:58
رئیس‌جمهور اندونزی با شاه سعودی دیدار کرد «جوكو ويدودو» رئیس‌جمهور اندونزی روز یکشنبه با شاه سعودی در ریاض دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

العالم - عربستان سعودی

«جوکو ویدودو» رئیس‌جمهوری اندونزی روز یکشنبه (دیروز) در یک سفر رسمی وارد ریاض شد و با شاه سعودی دیدار کرد.

به نوشته پایگاه خبری شبکه الاخباریه عربستان، در این دیدار دو طرف در خصوص روابط دو جانبه در زمینه‌های مختلف و همچنین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو و رایزنی کردند. پس از این دیدار دو طرف در ضیافت ناهار حضور یافتند.

«دیدودو» پس از این دیدار با محمد بن سلمان، ولی‌عهد سعودی و همچنین «خالد الفالح» وزیر انرژی سعودی دیدار و گفت‌و‌گو کرد. او امروز صبح نیز وارد جده شد.

ملک سلمان در مارس 2017 در سفر کم سابقه‌ای به عنوان اولین شاه سعودی به اندونزی سفر کرد. در ژانویه 2018 «اسامه الشعیبی» سفیر سعودی در جاکارتا مدعی شد که با سفر ملک سلمان حجم مبادلات تجاری دو کشور از سه میلیارد دلار به نُه میلیارد دلار رسیده است.

هرچند اندونزی انتظار سرمایه‌گذاری 25 میلیارد دلاری عربستان در این کشور را داشت اما انتظارات جاکارتا به هیچ وجه برآورده نشد بنابراین برخی ناظران می‌گویند به نظر نمی‌رسد سفر «جوکو ویدودو» به عربستان، خالی از اهداف اقتصادی و تلاش برای جذب سرمایه‌های کلان سعودی باشد.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم