پامپئو:به فشار حداکثری تا تغییر رفتار ایران ادامه می‌دهیم

سه شنبه 27 فروردين 1398
01:42
پامپئو:به فشار حداکثری تا تغییر رفتار ایران ادامه می‌دهیم
وزیر خارجه آمریکا با بیان اینکه واشنگتن به دنبال تغییر ماهیت جمهوری اسلامی است، گفت ایران باید مانند یک «کشور عادی» رفتار کند.

العالم-آمریکا

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا بامداد سه‌شنبه (به وقت تهران) در یک سخنرانی بار دیگر ادعاهایی را علیه ایران مطرح کرد و گفت واشنگتن با اعمال فشار به دنبال تغییر ماهیت جمهوری اسلامی است.

پامپئو که در دانشگاه «ای اند ام» تگزاس صحبت می‌کرد، در بخشی از سخنرانی‌اش، درباره ایران گفت: «در حال اعمال فشار حداکثری هستیم تا اصل ماهیت جمهوری اسلامی ایران را تغییر دهیم. تا اطمینان حاصل کنیم که این رژیم صرفا مانند یک کشور عادی رفتار می‌کند و در سرتاسر جهان تروریسم را گسترش نمی‌دهد.»

وی سپس مدعی شد: «در حالی که اینجا ایستاده‌ایم، ایران درگیر یک کارزار ترور در سرتاسر اروپاست و دیپلمات‌های ما در تلاش برای مقابله با آن‌ها هستند تا این کار را متوقف کنند.»

وزیر خارجه آمریکا پیش از این هم با طرح ادعاهایی مشابه تلاش کرده بود کشورهای اروپایی را با سیاست واشنگتن علیه جمهوری اسلامی ایران همراه کند. «مایک پنس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا نیز چندی پیش با تکرار همین ادعا، به اروپایی‌ها گفت باید از توافق هسته‌ای با ایران خارج شوند.

سخنرانی پامپئو ساعتی پس از آن انجام می‌گیرد که او در تگزاس با «گروهی از ایرانی‌های مقیم آمریکا» دیدار کرده است. اسامی این افراد اعلام نشده، اما به گفته پامپئو، برخی از این افراد به تازگی به آمریکا سفر کرده‌اند و وزیر خارجه آمریکا در گفت‌وگو با این افراد به دنبال اطلاع از وضعیت داخلی ایران بوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مصاحبه اختصاصی شبکه العالم با مجتبی امانی، سفیر پیشین ایران در لبنان


حادثه فلای دبی گواهی دیگر بر شکست روایت اسرائیل پس از شکستش در عملیات طوفان‌الاقصی است


عضو ارشد انصارالله یمن در گفت‌وگو با العالم: ادعای تسلط نیروهای سعودی بر المخا و باب‌المندب نادرست است


شهردار غزه: رژیم صهیونیستی غزه را به شهری غیرقابل‌سکونت تبدیل کرد


پزشکیان: نیروی انتظامی از ستون‌های استوار امنیت کشور است


عبدالسلام: عربستان مسئول پیامد‌های تشدید حملات به یمن است


سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمن جبهه‌های تازه را در پی خواهد داشت


از هتک حرمت در حرم إبراهیمی توسط صهیونیستها و همبستگی با فلسطین در لندن تا حمایت آنجلینا جولی از غزه و ..


تل آویو برای شعله‌ور کردن جنگ با ایران فشار می‌آورد اما ترامپ مردد است


پیشروی نیروهای مقاومت یمنی در تعز؛ همزمان با تشدید حملات به عمق عربستان