سامانه‌ قدرتمند «اس-500» روس در آستانه عملیاتی شدن

سه شنبه 27 فروردين 1398
21:13
سامانه‌ قدرتمند «اس-500» روس در آستانه عملیاتی شدن
مقام ارشد نیروی هوا فضای روسیه از تحویل سامانه‌های جدید موشکی «اس-500» و «اس-350» به ارتش کشورش خبر داد.

العالم _ اروپا

روسیه از استقرار آتی سامانه موشکی بسیار قدرتمند «اس-500» در ارتش خود در آینده نزدیک خبر داده است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» یک مقام ارشد نیروی هوا فضای روسیه گفته است که ارتش کشورش به زودی تعدادی از این سامانه‌های جدید را دریافت می‌کند.

سرلشکر «یوری گرکوف» معاون نیروی هوا فضای روسیه در نشست مطبوعاتی گفت که علاوه بر سامانه قدرتمند اس-500، سامانه «اس-350» نیز قرار است به ارتش تحویل داده شود.

وی اظهار داشت: «هر سامانه‌ای که من عنوان کردم در نوع خود منحصر به فرد است و برای حل طیف گسترده ای از موارد و کسب اطمینان از حفظ قلمروی هوایی کشور طراحی شده است.»

بر اساس این گزارش، اس-500 و اس-350 و رادارهای جدید آن دارای قابلیت جابجایی بالا هستند و می‌توانند در موقعیت‌های سخت به سرعت در منطقه مورد نظر مستقر شوند.

گرکوف از تغییر گسترده ساختار دفاع هوایی این کشور به نمونه اس-400 خبر داد و افزود که در مسکو از سامانه‌های نوین استفاده می‌شود.

در حالی که مشخصات فنی اس-500 مسکوت باقی مانده، اما بنابر گزارش‌ها این سامانه اهداف فراتر از 600 کیلومتر را هدف قرار می‌دهد. گفته می‌شود که اس-500 قادر به ردیابی همزمان هدف بالستیک در حال حرکت با سرعت هفت کیلومتر بر ثانیه است. این سامانه در ناتو با نام «ترایمفاتور 55 آر» شناخته می‌شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم