آنکارا:

در پی تمدید معافیت از تحریم‌های نفتی ایران هستیم

سه شنبه 27 فروردين 1398
22:31
در پی تمدید معافیت از تحریم‌های نفتی ایران هستیم سخنگوی رئیس جمهور ترکیه از تلاش‌ها جهت کسب مجدد معافیت از تحریم‌های نفتی ایران از سوی واشنگتن خبر داد.

العالم - ایران

ترکیه در پی کسب مجدد معافیت از تحریم‌های نفتی ایران از سوی آمریکاست.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، «ابراهیم کالین» سخنگوی رئیس جمهوری ترکیه سه شنبه شب به وقت تهران در حالی‌که در واشنگتن به سر می‌برد اظهار داشت، آنکارا انتظار دارد آمریکا تمدید معافیت از تحریم‌های ایران برای کشورش را جهت تداوم خرید نفت خام تمدید کند.

بر پایه این گزارش، آمریکا اوائل نوامبر گذشته (آبان) به ترکیه و برخی کشورهای دیگر از جمله ژاپن ، هند و کره جنوبی معافیت از تحریم‌های ایران را ارائه داد و ترکیه بعد از یک وقفه یک ماهه واردات نفت خام از ایران را از سرگرفت.

کره جنوبی، از دیگر مشتریان نفتی ایران نیز از مذاکرات فشرده با مقام‌های آمریکایی برای تمدید معافیت از تحریم‌های ایران خبر داده است.

یکی از مقام‌های وزارت خارجه کره اعلام کرده که به طور محتمل تعداد کشورهای معاف شده از تحریم‌های آمریکا علیه ایران کاهش خواهد یافت.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است