دولت مالی استعفا کرد

جمعه 30 فروردين 1398
06:13
دولت مالی استعفا کرد منابع خبری از استعفای نخست‌وزیر مالی و دولت او خبر دادند.

العالم-آفریقا

استعفای «سومیلو بوبی مایگا»، نخست‌وزیر مالی و اعضای دولت او چند هفته بعد از کشته شدن ده‌ها نفر در حمله‌ای با انگیزه‌های قومیتی به روستایی در این کشور آفریقایی صورت می‌گیرد.

رسانه‌های بین‌المللی روز سوم فروردین‌ماه گزارش دادند افراد مسلح با حمله به روستای «اوگوساگو» در مرکز مالی ۱۶۰ نفر را به قتل رساندند. اکثر قربانیان دامداران گروه قومی-مذهبی «فولانی» بوده‌اند.

کارشناسان این حمله را یکی از مرگبارترین حملات در منطقه‌ای می‌دانند که همواره صحنه تفرقه‌های شدید قومی و خشونت‌های تروریستی است.

حمله به روستای اوگوساگو در شرایطی اتفاق افتاد که هیئتی از شورای امنیت به منظور یافتن راه حلی برای پایان دادن به خشونت‌های سال گذشته به مالی سفر کرده بود.

خبرگزاری رویترز بامداد جمعه گزارش داده رئیس‌جمهور مالی استعفای نخست‌وزیر این کشور و اعضای دولت او را قبول کرده است.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی