گفتگوی وزیر خارجه امارات با مقامات آمریکا

جمعه 30 فروردين 1398
06:40
گفتگوی وزیر خارجه امارات با مقامات آمریکا وزیر خارجه امارات متحده عربی در واشنتگن با مشاور امنیت ملی ترامپ و همتای آمریکایی خود دیدار و درباره مسایل منطقه، لیبی و سودان تبادل نظر کرد.

العالم-امارات

مورگان اورتگاس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اعلام این خبر، افزود: مایک پمپئو از عبدالله بن زاید آل نهیان به خاطر پیشتیبانی از مارتین گریفیث نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن تشکر کرد.

همچنین دو طرف تاکید کردند که دو طرف توافق استکهلم درباره یمن باید به تعهدات خود به خوبی پایبند باشند.

سخنگوی وزارت خارجه ادامه داد: وزیران خارجه آمریکا و امارات متحده عربی درباره اهمیت ثبات در لیبی و سودان بحث کردند.

امارات متحده عربی و عربستان سعودی از ژنرال حفتر در لیبی حمایت می کنند که عامل بحران اخیر در این کشور شده است.

اورتگاس اضافه کرد دو طرف درباره مقابله با آنچه که فعالیت های بی ثبات کننده ایران در منطقه اعم از لبنان نامید و تداوم همکاری برای ساخت متحدان استراتژیک خاورمیانه تبادل نظر کردند.

وزیر خارجه امارات متحده عربی همچنین با جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا دیدار و گفت گو کرد.

بولتون در این باره اظهار کرد: ما درباره تقویت همکاری های دوجانبه تحت دولت ترامپ و تداوم همکاری با یکدیگر در حل درگیری های متعدد منطقه ای تبادل نظر کردیم.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک