تجمع 120هزار نفری در حمایت از رئیس جمهوری صربستان

شنبه 31 فروردين 1398
02:58
تجمع 120هزار نفری در حمایت از رئیس جمهوری صربستان
حزب حاکم پیشرو به رهبری آلکساندر ووچیچ رئیس جمهوری صربستان با فراخوان مردم در بلگراد و تجمع بیش از 120 هزار نفر در خیابان های بلگراد نشان داد که نه تنها از حمایت قشر وسیعی از مردم این کشور بلکه منطقه برخوردار است.

العالم-اروپا

رئیس جمهوری صربستان شامگاه جمعه در مقابل جمع کثیری از مردم این کشور و منطقه بالکان با اشاره به اینکه وظیفه وی به عنوان رئیس جمهوری حفظ صلح است، گفت: خواهان هیچ جنگی نیستیم.

ووچیچ به ادامه توسعه اقتصادی، واحد پولی ثابت کشور و حضور شرکت های بزرگ خارجی در صربستان اشاره کرد و در مورد کوزوو گفت که تا زمانیکه پریشتینا افزایش صد درصدی مالیات بر کالاهای صادراتی از صربستان را لغو نکند، بلگراد حاضر به مذاکرات برای حل و فصل مساله کوزوو نیست.

وی همچنین به ادامه تلاش برای ایجاد روابط بسیار خوب با بوسنی و هرزگوین و کرواسی اشاره و بر اهمیت رشد جمعیت در کشور تاکید کرد.

ووچیچ همچنین به قدرت نیروی نظامی صربستان برای حفاظت از حریم فضایی کشور بدون اتکا به هیچکس اشاره کرد و گفت که صربستان سال به سال قدرت دفاعی خود را تقویت می کند.

رئیس جمهوری صربستان پس از تظاهرات ضد دولتی احزاب اپوزیسیون و مخالفین در هفته گذشته در بلگراد و دیگر شهرهای صربستان تصمیم گرفت که با فرا خواندن مردم از سراسر کشور و تجمع تحت عنوان «آینده صربستان» حمایت گسترده مردم این کشور را از سیاست های وی و دولت صربستان در اداره کشور سنجش و عملا ثابت کند که قشر گسترده مردم از وضعیت سیاسی و اقتصادی و رفاهی دولت کنونی رضایت دارند.
این تجمع بزرگترین گردهمایی مردم از رئیس جمهوری و حزب حاکم نه تنها در صربستان بلکه در منطقه بالکان گزارش شده است. مردم در هر نقطه از خیابان ها و میادین شهر بلگراد با برافراشتن پرچم حمایت راسخ خود را از رئیس جمهوری نشان دادند.

در گردهمایی حمایت از رئیس جمهوری صربستان علاوه بر مردم این کشور، تعداد زیادی از کشورهای بوسنی و هرزگوین، کرواسی و مونته نگرو نیز حضور داشتند. بیش از 3 هزار اتوبوس از سراسر صربستان و همچنین کشورهای منطقه وارد بلگراد شدند.

تدابیر امنیتی شدیدی از سوی پلیس در پایتخت صربستان به اجرا گذاشته شد از جمله پرواز بالگردهای پلیس بر فراز شهر بلگراد.

خاطر نشان می شود که مخالفین رئیس جمهوری و دولت صربستان با این ادعا که رسانه های جمعی در صربستان بطور یک جانبه اقدام می کنند، رئیس جمهوری را به اختیار گرفتن رسانه های خبری متهم کردند، این در حالیست که آلکساندر ووچیچ رئیس جمهوری صربستان اتهامات وارد شده به وی را شدیدا رد کرده است.

تظاهرات در 5 ماه گذشته که از طرف برخی از احزاب مخالف دولت و رئیس جمهوری در بلگراد پایتخت صربستان و دیگر شهرهای این کشور برگزار شده، از حمایت کمی از مردم برخوردار بوده، احزاب مخالف همچنین ادعا دارند که دولت در اداره کشور و بهبود وضعیت اقتصادی و رفاهی کفایت ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه