کریم انصاری‌فرد؛ قربانی جدید نژادپرستی در فوتبال انگلیس

شنبه 31 فروردين 1398
11:12
کریم انصاری‌فرد؛ قربانی جدید نژادپرستی در فوتبال انگلیس کریم انصاری‌فرد، مهاجم ایرانی تیم ناتینگهام فارست نیز از پدیده مذموم نژادپرستی در فوتبال انگلیس در امان نمانده است.

العالم ـ اروپا ـ ورزشی

بنابر گزارش تسنیم، روزنامه گاردین در گزارشی به انتشار تجربه‌های عینی کاربران خود در مواجهه با پدیده نژادپرستی در فوتبال این کشور پرداخت.

این رسانه انگلیسی در بخشی از گزارش خود به نقل از یک هوادار مرد تیم ناتینگهام فارست نوشت: در بازی هفته سی‌وهفتم تیم ناتینگهام فارست برابر آستون ویلا شاهد استهزاء و طعنه یک هوادار به کریم انصاری‌فرد، مهاجم ایرانی هنگام تعویض شدنش بودم. این مرد با صدای خیلی بلند خطاب به کریم انصاری‌فرد گفت: "تو (کریم انصاری‌فرد) تیره‌پوست هیچ کاری نمی‌توانی آن جلو بکنی و گل بزنی."

او سپس به اطرافش نگاهی انداخت تا ببیند توجه آنها را نیز جلب کرده است یا خیر. خوشبختانه هیچکسی واکنش مثبتی نشان نداد، البته هیچکدام از ما این هوادار نژادپرست را به چالش نکشیدیم. من با شنیدن این توهین احساس یخ‌زدگی در وجودم داشتم و به خاطر شوک وارده نمی‌توانستم پاسخی بدهم.

این نخستین مواجهه نزدیک من با نژادپرستی در فوتبال انگلیس پس از سال‌ها بود. نتوانستم این هوادار را با وجدانم به چالش بکشانم اما در نهایت تصمیم گرفتم این موضوع را به پلیس گزارش دهم.

اکنون نیز به این نتیجه رسیدم در صورت مواجهه دوباره با پدیده نژادپرستی واکنش عملی نشان دهم.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نشست تهران می‌تواند مقدمه‌ای برای شکل‌دهی به امنیت درون‌زای منطقه باشد


زخم‌هایی عمیق‌تر از بیماری؛ روایت رنج کودکان پروانه‌ای ایران زیر سایه تحریم‌های آمریکا + ویدئو


سفر مقام‌های ارشد عربستان، ترکیه و پاکستان به تهران/ایده ایران برای ایجاد امنیت درون‌زا


لولا داسیلوا برای چهارمین بار رئیس جمهور برزیل شد


ایرلاین‌های خارجی آسمان سعودی را دور زدند


آیزنکوت: اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو، ارتش را ابزار بقای سیاسی خود کند


بقایی: آمریکا با اتهام‌زنی به ایران، دزدی دریایی خودش را فراموش کرد


تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل


سندرز: برای ترامپ جیب دوستان میلیاردرش مهم است نه افزایش قیمت بنزین


مشاور ارشد اردوغان برکنار شد