ظریف و همتای پاکستانی در گفت‌وگویی تلفنی روند همکاری‌ها در مبارزه با تروریسم را بررسی کردند

شنبه 31 فروردين 1398
14:57
ظریف و همتای پاکستانی در گفت‌وگویی تلفنی روند همکاری‌ها در مبارزه با تروریسم را بررسی کردند
وزرای خارجه ایران و پاکستان در گفت‌وگویی تلفنی روند همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف به ویژه در مبارزه با تروریسم را بررسی کردند.

العالم _ ایران / سیاسی

در آستانه سفر «عمران خان» نخست وزیر پاکستان به تهران، وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان در گفت‌وگویی تلفنی مهمترین موضوعات فیمابین در روابط دوجانبه را بررسی کردند.

محمدجواد ظریف و شاه محمود قریشی وزرای خارجه ایران و پاکستان در گفت‌وگویی تلفنی، مهمترین موضوعات فیمابین در روابط دوجانبه از جمله سفر نخست‌وزیر این کشور به تهران را مورد بررسی قرار دادند.

طرفین در این گفت‌وگوی تلفنی همچنین همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های مختلف به ویژه مقابله با تروریسم را بررسی کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان در این گفت‌وگو بار دیگر ضمن محکومیت حمله تروریستی اخیر به نیروهای نظامی و امنیتی پاکستان، این اقدام غیرانسانی را به دولت و ملت پاکستان تسلیت گفت.

به گزارش فارس، محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران دیشب در توئیتی عملیات تروریستی در جاده اوماره به گوادر که منجر به جان باختن ١٤ تن از نیروهای نظامی و امنیتی پاکستان شد را به شدت محکوم کرد.

ظریف در این زمینه نوشت: «حمله تروریستی اخیر در پاکستان، همزمان با اولین سفر عمران خان به ایران که سفری تاریخی است را به شدت محکوم می‌کنیم. تروریست‌ها، افراطیون و پشتیبانان آنها از روابط نزدیک کشورهای مسلمان وحشت‌ زده‌اند. ایران در کنار مردم و دولت پاکستان ایستاده است.»

از سوی دیگر سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز در موضع گیری عملیات تروریستی اخیر در جاده اوماره به گوادر که منجر به جان باختن ١٤ تن از نیروهای نظامی و امنیتی پاکستان شد را به شدت محکوم و با دولت، مردم و ارتش این کشور ابراز همدردی کرد.

موسوی تاکید کرد: تروریسم پدیده شومی است که جز با همکاری همه جانبه کشورهایی که قربانی آن هستند از بین نخواهد رفت.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را برای هرگونه همکاری با دولت برادر و همسایه پاکستان در تمام عرصه‌های اطلاعاتی، امنیتی و عملیاتی برای مبارزه با تروریسم اعلام می‌کند.

براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته قرار است عمران خان نخست‌وزیر پاکستان در نخستین سفرش به جمهوری اسلامی ایران فردا (یکشنبه) به ایران سفر کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم