توهین وزیر صهیونیستی به شهروندان سه کشور؛ شما مستحق مرگ‌ هستید!

شنبه 31 فروردين 1398
20:33
توهین وزیر صهیونیستی به شهروندان سه کشور؛ شما مستحق مرگ‌ هستید!
یکی از وزرای رژیم صهیونیستی ضمن اهانت به شهروندان سه کشور الجزائر، تونس و مغرب، از نقشه این رژیم برای «محو کردن» این سه کشور خبر داد.

العالم _ فلسطین اشغالی

اظهارات یک وزیر رژیم صهیونیستی علیه شهروندان چند کشور باعث خشم و انزجار شهروندان این کشور و عموم عرب‌ها شد.

«آیلت شاکد»، وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی اخیرا در اظهارات موهن و نژادپرستانه، شهروندان مغرب، الجزائر و تونس را «جاهل و احمق» خواند که «مستحق مرگ هستند».

او این اظهارات را در جریان دیداری که اخیرا با لابی صهیونیستی «کمیته امور عمومی آمریکا-اسرائیل» (آیپک) در واشنگتن داشته، به زبان آورده است.

به گفته شبکه تلویزیونی «غزه الآن»، این وزیر صهیونیست اعتراف کرده که رژیم صهیونیستی نقشه‌ای برای نابودی سه‌کشور مذکور در آینده دارد.

شاکد همچنین شهروندان مغرب عربی را به داشتن نفرت از صهیونست‌ها متهم کرده و گفته است: «به‌زودی با نفرتی که مغرب عربی (کشورهای عربی واقع در غرب جهان عرب) از ما (اسرائیلی‌ها) دارند، با محو شدن آن‌ها از پهنه خاکی با این نفرت مقابله خواهد شد و حتی یکی از آن‌ها نیز زنده نخواهد ماند».

شهروندان کشورهای عربی مذکور علیه این اظهارات این وزیر کابینه قبلی «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعتراض کردند و او را «فاشیست» خواندند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازدید جنجالی نتانیاهو از جبل‌الشیخ؛ خط‌ونشان برای امنیت مرزهای سوریه


تقابل نیروهای سعودی و اماراتی در یمن؛ محافظان وزیر دفاع به اسارت درآمدند+ فیلم


در آستانه کنفرانس عمومی آژانس؛ ایران طرح ممنوعیت حمله و تهدید علیه مراکز هسته‌ای را مطرح کرد


پیشروی نیروهای یمنی در الجوف و غرب تعز؛ حمله به آرامکو در عمق عربستان قیمت نفت را افزایش داد/ + ویدئو


حمله پهپادی به موتورسیکلت در جنوب لبنان/ شهادت یک نفر و زخمی شدن 2 نفر دیگر


حمله جنگنده‌های سعودی به شمال یمن


فرش؛ تار و پود هویت، هنر و اقتصاد ایران در بازارهای جهانی + فیلم


بازتاب جهانی توقیف زیرسطحی پیشرفته آمریکا در تنگه هرمز


بررسی آخرین تحولات جهان اسلام در دیدار نماینده ایران در سازمان همکاری اسلامی با عراقچی


سرپرست سفارت ایران در کابل به عراقچی گزارش داد