ارتش ترکیه از «شکارچی تانک‌ها» رونمایی می‌کند

شنبه 31 فروردين 1398
21:27
ارتش ترکیه از «شکارچی تانک‌ها» رونمایی می‌کند
ارتش ترکیه قصد دارد در چهاردهمین نمایشگاه صنایع دفاعی استانبول، از دو خودرو نظامی جدید خود رونمایی کند.

العالم _ ترکیه

ترکیه اعلام کرد که تا چند روز دیگر از پیشرفته‌ترین خودروی خود در نمایشگاه صنایع دفاعی استانبول رونمایی خواهد کرد.

به گزارش روزنامه «یِنی شفق»، این خودرو نظامی «ببر ۱۰» (کاپلان ۱۰) نام دارد و شرکت صنایع دفاعی «FNSS» ترکیه که این خودرو را ساخته است، آن را در چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دفاعی استانبول برای اولین بار به نمایش خواهد گذاشت.

خودروی نظامی ببر ۱۰ یک خودروی زرهی نوع جدید است و از ویژگی‌های آن حرکت سریع است.

این شرکت همچنین قصد دارد از خودروی نظامی دو دفعی خود به نام «بارس» که برای اشراف و تعیین اهداف بوده و ضد تانک است، رونمایی کند. این خودرو «آبی‌خاکی» است و به دلیل تعبیه موتور آن در انتهای آن می‌توان بدون ایجاد تغییراتی وارد آب شود.

ترکیه یکی از کشورهای تولید کننده جنگ‌افزارها و تجهیزات نظامی است. «اتحادیه شرکت‌های تولید کننده تجهیزات دفاعی و فضایی» سال گذشته از فروش تجهیزات و محصولات نظامی خود، ۱۲ میلیارد و ۲۰۴ میلیون دلار عواید داشته است که در نوع خود یک رکورد جدید در تاریخ فروش سلاح ترکیه است و در مقایسه با سال گذشته ۵۲ درصد رشد داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند